- Motosikleti
- Kawasaki Vulcan S
Şöyle yukardan aşağıya okudum...
Eğer bu Forum türkiye genelinin ortalamasını yansıtıyor ise bende ümitsizliğe doğru gidiyorum...
Bu kadar ümitsizlik sağlığa zararlı
Şunu anlarım siyasi düşünceden dolayı birşeye karşı çıkmak normal. Ama siyasi körlük başlamış ve ülkeye olan inancımızı kaybetmiş isek %100 bağımlılık çok uzun sürmeyecektir.
Sorun şu ki siz siyasi körlüğünüzden,siyasi-dini sempatinizden dolayı bu adamlar ne yaparsa yapsın destekliyorsunuz.Bizi 15 yılda dışa bağımlı hale getirse de,bir dediğini yarın tam tersini dese de savunsa da siz bu adamları hep destekliyorsunuz.Ben ve benim gibiler ise mantık ve vicdan çerçevesinde tarafsız olarak bu adamların yaptıklarını değerlendiriyoruz ona göre yorum yapıyoruz ama bu nedense sizin tarafınızdan siyasi körlük olarak karşılanıyor.Telefon operatörünü girdiği araba üretim ihalesinin ne kadar ciddiyetsiz bir iş olduğunu görmek için sanırım süper zekalı olmaya gerek yok.
Evet biz ümidimizi kaybedeli çok oldu.Ama bu bizim suçumuz değil yaptıkları ile 15 yılda bizi ümitsizliğe sürükleyenlerin suçu.Bu arada günaydın Türkiye hemen hemen her konuda dışa bağımlı bir ülke son bir kaç yıldan beri.Tarım ülkesi olarak samanı,tohumu,eti bile dışarıdan ithal ediyoruz.Size göre bunun sebebi bizim ümitsizliğimiz bize göre bizi yöneten kötü niyetli ve beceriksiz insanların suçu.