ben 200 rs yi tercih ederim.cbr 125 te güzel fakat rs 200 daha güçlü ve torklu motor.
peki artçılı sürme konusunda ne diyorsunuz? amortisörleri sertleştirsek cbr de bu ayar yok malesef
ben 200 rs yi tercih ederim.cbr 125 te güzel fakat rs 200 daha güçlü ve torklu motor.
Sabah çok kararsız olmuş olsam da aldım bugün sonunda abi böyle bir makina Yok 600 cc almış gibiyim var ya canavar maşallah ve maşallah şimdi nazar değdireceğim kendi makinamaYa emeği geçen herkesin eline sağlık da bu 5-6bin devirde bir ses var onu nasıl halledebiliriz bir de wp grubu varsa beni alabilir misiniz Rs için özelden numara atayım ilgilenen varsa mesaj atarsa
peki artçılı sürme konusunda ne diyorsunuz? amortisörleri sertleştirsek cbr de bu ayar yok malesef
Sadece ön abs ve stop etme sorunu yine var, yeni aldım 3 kez stop ettiRS200 ilk çıktığında ön ABS arka normal fren ile çıktı. 2017 lerde ön ve arka ABS mi yoksa arka aynı ilk çıktığı modeldeki gibi normal fren mi?
Euro3 le arasinda görünüş olarak fark varmıSadece ön abs ve stop etme sorunu yine var, yeni aldım 3 kez stop etti
Koruma takozunu nerden temin edebilirim. Hiç bir yer yapamıyor yahu