Yazılım güncellemesini yaptırdın mı? Yaptırmadıysan büyük ihtimalle ondandır. Servise götür bir kontrollerini yapsınlar.
Akünün vidası gevşemiş ordaki vida kızarmış allahtan erken fark ettik
Yazılım güncellemesini yaptırdın mı? Yaptırmadıysan büyük ihtimalle ondandır. Servise götür bir kontrollerini yapsınlar.
Benelli, TNT250 de indirim yapmış.
Olmayan motorda indirim kolay tabii. :queen:
Sitede fiyat 13,923.
Bu eski indirim miydi?
Arkadaşlar yeni motor alacağım 1 aya kadar benelli tnt250 tavsiye edermisiniz inazuma cbr250 benelli üçünün arasında kaldım yardımcı olun bi el atın şu karmaşa fikirlerden kurtulayım
Arkadaşlar yeni motor alacağım 1 aya kadar benelli tnt250 tavsiye edermisiniz inazuma cbr250 benelli üçünün arasında kaldım yardımcı olun bi el atın şu karmaşa fikirlerden kurtulayım
Ne beklediğine bağlı inazuma ve tnt250, cbr gibi hızlı ve atik motorlar değil. Zaten naked motorlar ancak inazuma biraz daha commuter havasında denebilir. Konfor ön planda bir motor.
Tnt250 inazuma kadar olmasa da rahattır. İnazuma dan daha atik ve performanslıdır. Bu ikisi ışıktan ışığa kalkış yapayım motoru değildir. Cbr hafifliği ile daha atik. Ancak sonuçta bunların 3'ü de 250cc![]()
tnt250 yi videolardan gördüğüm kadarıyla vites aralıkları geniş, bu yüzden atak değil ama uzun yolda cbr den daha rahat olabileceğini düşünüyorum ben...
Teşekkürler beklentim atak hız vs. Degil uzun yolda olsun şehir içi olsun beni uzmesin yeter aman yolda kalır mıyım bugün yine bi arza verirmi servisle akraba olurmuyum vs sorunlar çıkmasın yeter bakımları zamanında yapılır adetimdir aksatmam yeterki çeşitli kronik sorunlar yaratıp uzmesin
tnt250'nin kronik sorunu yok. TNT25 ile çok karıştırılıyor onların bir seride sargı problemi vardı. Bu 3 motordan hangisini alırsanız alın lastik masrafınız var unutmayın.
Evet lastik param hazır rosso 2 alacağım motor konusunda kararsızdım ama buradan aldıgım cevaplar doğrultusunda benelli tnt250 alacağım gibi gözüküyor Teşekkürler bilgi için tekeriniz düz bassın