Dur ben yeşillendiriyim biraz burayı..
Nolan n64 kullanıyordum şuan nolanın fiyatı 780 lira gibi bişey, Agv K4 de denemiş biri olarak yorumlayayım,
Ls2 arrow şuan 900 tl
Kaskı 2 gün önce aldım, Nolan ve Agv'den her türlü daha sessiz, daha rüzgarsız bir kask,
Vizörü kalın yapmışlar, vizörde kilit mekanizması var, düğmeyle aç kapa yapabiliyosun, kaskın iç çerçevesi olabildiğince geniş tutulmuş, kısacası pistte kullanılan bi kask zaten, hatta direk pistte yarışırken 200 ile düşen bi abiyle konuştum, koruma görevini de yerine getirmiş bilgisini vereyim.
Çokça detay kasmışlar, cam buğulanmasın diye ağızın iç tarafında ayrıca bir hava kanalı var, açılıp kapanabiliyor.
Acil durumda kolay çıkarılması amacıyla yanak pedleri çekildiğinde kendi bırakıyor. Çıkarılabilir alt pedi ve tüm dış yüzey pedleri deriden yapılmış, bu da rüzgarı tutan etkenlerden. Hızlandıkça hava kanallarından gelen havayı ilk kez hissettim ben.
Dış kabuk fiber kompozit malzemeden yapılmış, kabukta 3 katmandan bahsediyorlar.
Yedek parçaları ucuz, böylesine kalın ve kaliteli bir vizör sahiden şaşırdım 100 lira. Diğer markalarda olsa ne kadar olurdu tahmin edin.
Sanırım 4 farklı tasarımdan oluşuyo ben replikasını aldım.
Kısacası müzik dinlerken dışarıdan gelen seslerden uzak kalmak, hatta konuşmaları bile boğuk olarak duymak hoşuma gitti, motorun sesi içeriye daha kalın baslı şekilde geliyo ben başarılı buldum, bu fiyata özellikle rakiplerinden eksik değil.
özellikle uzun yollarda sessizliğiyle de çok işime yarayacak görünüyor. imkanınız varsa deneyin, small ebat kullanıyosanız size medium boyu olacak, kalıbı biraz dardır.