Parası olan hiç beklemesin motosiklet alsın

Honda, yamaha,ktm vs vs şuan yaptıkları zamcık. Asıl zam yılbaşından sonra. Yılbaşından itibaren motorlara euro4 ve abs zorunluluğu geliyor. Yamahanın ys 125 i 11 bine basamak dayamış.
11000 e Ybr 125 pardon! ys 125 alacağıma Benelli TNT25 alırım aynı para 25 hp.

Sanıyorum bu yüzden bayilerde model sıkıntısı var. Hangi motosikleti sorsam yok. En erken Ekim 2017 en geç Mart 2018 de gelecek diyorlar. Bu dönemle birlikte yıl sonuna kadar yeni ithal edilecek motosikletler ve bundan sonra ithal edilmeyecek modellere karar verilecek.

Bundan sonra ABS'nin zorunlu olması güzel bir gelişme. Ek gümrük vergisi kötü bir gelişme.

1 eylülden itibaren ek gümrük vergisi yürürlüğe GİRİYORmuş :rendeer:

Bilader sende ne adamsın. :)

2-3 ay önce benim Suzuki Bandit'i alacaktın. Vazgeçtin gittin Forza alıyorum dedin. Dedik hayırlı olsun.

Üstüne ben 2 motor alıp sattım, 3 ay geçti sen hâla bişey almadın. Zam geliyor, kaçırma. :) :queen:

Bilader sende ne adamsın. :)

2-3 ay önce benim Suzuki Bandit'i alacaktın. Vazgeçtin gittin Forza alıyorum dedin. Dedik hayırlı olsun.

Üstüne ben 2 motor alıp sattım, 3 ay geçti sen hâla bişey almadın. Zam geliyor, kaçırma. :) :queen:
Alacak abisi alacak. :)
Bende 2 motor değiştirdim şuan 1 hafta cb650f kiraladım evlenincem askerliğim bitiyor 1 eylül zamcığı gelicek arkadaş alıcak. Anca be. :)

Motosikleti
Suzuki burgman 200
Halihazirda motorum var ama az bir birikimim var pcx ya da nmax alsam mi diye düşünmüyor değilim

Zam mam hikaye en büyük servet olan hayat bitiyor arkadaslar. 5 yıl beklerim ne demek yaaa. Tamam zam iyi bisey degil ama 1000 tl zam geldi diye insan hayalini ertelermi? Bir kere almayı dusundugun segmentte zam gelmeyen yada az zam gelen motorlara bakarsın olmadı kullanılmışını alırsın. Zam geldi diye yiyecek almiyormusum benzin almiycanmı? 46 yılda ne zamlar gördük , dur bakalım bunlar iyi günleriniz.

Eğlenceli bir başlık. Devamlı bir enflasyon ile dönen dünyada "zam gelecek" kehaneti artık büyüsünü yitiriyor bir yerden sonra. Dünya büyükleri, düzeni buna bağlı sağladılar, sürekli zam ile ikinci elde kar yapma ve sıfır ürünü daha erken daha ucuza alma ilüzyonlarıyla sürekli daha pahalı ürün aldırıyorlar. Arkadaş, şu an motosiklete ihtiyacın yoksa alma. Cebimde telefon varken apple %20 zam yapacağını açıkladığında ne kadar dikkate alacaksam, bu zammı da o kadar dikkate almayı uygun görüyorum. Ama zaten planın vardır, bir süredir bütçe ayırıyorsundur bu işe; tam vaktidir.

arkadaşlar meraba ben mobilet meraklısıyım. elimde süper 52 model mobilet var parçalarını bulmaya çalışıyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirm

Forumda çok fazla eski model mobilet ile alakalı şey olduğunu sanmıyorum kardeşim ama sanayi sitelerinde parça cılar falan olur oralara bakabilirsin

Bu zamanlarda almadığınız motosikletler 3-4 ay sonra euro4lü yeni kasalı vs gibi özelliklerle süsleyerek 5-6 bin₺ daha pahalıya satılınca üzülürsünüz. Japonu da çinlisi de hintlisi de 2018 de efsane zamlarla gelecek. Çoğu seri bitecek(200cc-600cc-300cc)

Sen profesyonel bir abiye benziyorsun dolar ne olur ?
Önümüzde ki sayısal loto rakamlarını da yazar mısın ?
:D

Sen profesyonel bir abiye benziyorsun dolar ne olur ?
Önümüzde ki sayısal loto rakamlarını da yazar mısın ?
:D

Dolar düşüşe geçecek ama bu fiyatları etkilemeyecek çok cüzi miktarda etkilerle pazarlama stratejisi yapılacak ama eski fiyatlara oranla yine yüksek kalacak piyasa

Dolar düşüşe geçecek ama bu fiyatları etkilemeyecek çok cüzi miktarda etkilerle pazarlama stratejisi yapılacak ama eski fiyatlara oranla yine yüksek kalacak piyasa

Doların düşeceğini nerden biliyorsun Caddeadamı?

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------

altına yatırım iyi midir?

Ciddi mi soruyorsun Roofroof, maksat muhabbet mi?

Kesin bilgi! sanıp, neye dayandırdığıni merak ettim öyle söyleyince;) Vadeli işlemlerde alacağım pozu soracaktım belki, kanal desteklerini falan, şu sıra işlemler kafa kafaya gidiyor bu arada, fakat usd/try için orta vadede o kadar iyimser olmayın bence maksat muhabbet yine yanlış anlama, fakat düşerse motosiklet alabilirim diye düşünenler varsa firmalar keyfi zam yapmayacak olsa bile kurdan hayır beklemesinler ileride diye yazıyorum sadece.Yoksa konu forumlarında- ekonomi- bile, fikrine göre zikir yapıp gerçeklikten uzaklaşan yorumlar cokca oluyor -burada sen dahil kimseyi kastetmiyorum-

Meslek hastalığı biraz hangi forumda olduğumu karıştırdım önceki mesajda, boşver, zaten kimse bilmiyor tahmin yapıyor nasilsa, belki de yeri değil..Aksini düşünenlere cevap yazmaya çalışmayacağim;)

Benim için daha onemli ve tam da konu başligina yakışır kısmına geleyim arkadaşlar; önceki mesajlarımda fikir belirttiğim üzere , bu süreçte ufak tefek aksilikler yaşamış olsam da duke 250 idi, mt25'ti, z250 idi derken 'yeni gumruk vergisiz' sıfır 2016 motosiklet almış bulunmaktayım☺
Varsa bi hayırlı olsun alırım..

Son düzenleme:
Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Hayırlı olsun. Tekerin düz bassın. Varsa ben de yatırım tavsiyeni alırım. :) (Bu ara $ alınır mı? Kısa vadede 3.60'lar bekler misin?)

Helal olsun konuyu açan arkadaşa motorsiklet fiyatları yükselecek dedi yükseldi. Hemde ne yükselme geçen yıl 14 bin dolaylarında olan r25 şimdi oldu 23750 vay be 10000 lira zam gördü .... motoru

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
2015 sonrası TÜRKİYE'DE sıfır motor almak enayiliktir o parayla yurt dışına kaçmak DAHİLİK tir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar