- Konu Yazar
Yamaha ağlattı..
Honda biraz daha insaflı çıktı..
Suzuki den ses yok açıklanacak yazıyor ..
Yamaha ağlattı..
Bu ne abi millet çerez alır gibi motosiklet mi alıyor? Aldım attım kenara ne demek ? ne de çok parası olan var şu ülkede.
Onceden bir benzerini baska bir konu içinde yazmıştım öylesine.Başlık tebessum ettirdi, herkes biliyordur nasilsa derken farkli gorusler cok fazla oysa. Hasta olduğumdan ekonomi bilimi vs giremeyeceğim uzun uzun, işim sayılır, yirmi yıldır portföy yönetirim motosiklet sektorunden olmasak da.Kısmen katılıyorum,
Çin ve hintleri bu işin dışında tutarak soyluyorum. Kafasinda belirli bir marka model olanlar, abs takıntısı olmayanlar ve atıl nakitı bulunanlar, durumunu zorlamayacaksa almalidir, şuanki fiyatlar hatta 2016 sıfır makineler bence fırsat.Tavsiyedir.(Bu arada yuksek cc hangi gelir hangi gelmez bilgim yok,nispeten bazi modeller bunun disinda kalabilir ust segmentte.)
Meraklisi varsa aksini dusunen(sıfır makine icin soyluyorum), tam bir yıl sonra konuşalım.Sevgiler saygilar..
Ben hala motorsiklet almadım. Cc büyütmek için alacam ama acelesi yok artık 5 yıla kadar beklerim fiyatların düsmesini. Bana kalırsa yeni motorsiklet te artık almayın. Elinizde motır varsa idare edin. Elbet motorsiklet fiyatları düşecek. Yada bizim maaşlar yükselecek. 20000 lira verip 250cc motorsiklet almak akıl karı değil. Yani bir askari üçretli 5 yıl idare ederek çalışsa ancak 250 lik makine alabilecek olacak iş değil !
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:41 ----------
5 yıl sonra 2200 askari üçret olursa motorsiklet fiyatı da 18 bin olursa adalet bir nebze olsun yerine gelmiş olur
2023 te bor çıkarıcağımız için 20 bin liralık motoru asgari ücretli birisi rahat bir şekilde 2-3 ayda alabilicek. o yüzden beklemek en mantıklısı.