Hocam merhaba tebrikler. güle güle kullanın.
Endişelenmenize gerek yok.
Yakıtı fulledikten sonra 30-40 saniye sonra sürerken kendini güncelliyor. Daha hızlı yapmasını isterseniz; yakıt aldıktan sonra
-ortalama yakıtı,
-ortalama hızı vs.
"info" tuşuna uzun basarak sıfırlayın. benzin pompanızda falan hiç bir sorun yok. kalibrasyon yaptırabilirsiniz ama ona da gerek yok bu durumda.
Merhaba.
Öncelikle ben tam bir sport tourer biri olarak söylüyorum; doğru adrestesiniz.
Zamanında Fazer, Bandit gibi sport touring makinalar kulllanıp bu makinaya geçtim.
-Uzun yol konforu istiyorsanız S değil ST alın. Gidon farkı ve ön cam farkı var. S de gidon clip-on diye tabir edilen, racingvari bir gidon iken, ST modelinde boru gidon var. Gidon çok daha yüksek. Arkadaşımda S modeli var, onun motorunun oturuşuyla benimkinde ciddi fark var.
-Benim çok iyi BMW bile bir ustam olduğu için bakımlarından korkmuyorum. Bakımları 10 binde bir ama ben 5-6 binde yapıyorum. Kayış ücreti Almanya'da tanıdığım olduğu için 400 TLye falan geliyor. Yüksek cc bir motorun kaliteli zincir dişli masrafı 600 en az.
Yağ filtresi, hava filtresi, bujiler diğer japon motorlarımla nerdeyse aynıydı. Öyle dağ fark yoktu. Ben eksantrik zinciri değiştirdim alınca. Kızaklarıyla beraber 600 küsür TL tuttu. Diğer japon motorlarında nerdeyse aynı.
-S modelini ST'ye dönütürmek için gereken yalnızca grenaj değil. Gidon Braketi vs lazım, çok pahalıya patlar. Gidon kısmı tamamen farklı. Dökümü farklı. Yine de size tahmini bir rakam vereyim; ön cam 400 tl, plakalık/çamurluk (ST'de plaka uzun) 380 TL.
Grenaj braket ve gidon yükseleceği için kısa kalacak kabloların değiştirilme fiyatına ben bir şey yazamıyorum.
Eğer ST - S alacaksanız, expertiz konusunda yardımcı olurum buralardaysa gider beraber bakarız hatta. Mesaj atın numaramı yazayım.