Bmw BMW F800S / F800ST Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

benim motorum da st olanı..Yani grenajı daha büyük olanı..
Uzun yol için daha uygun bir spor touring motor yok.son derece ekonomik,seri ve güvenli.
birisi sormuştu..gidon amortisörü standart.türkiye'ye gelen model en full olanı.yani abs,yol bilgisayarı immobiliser v.s mevcut.

Ama kötü tarafları da yok değil:

motorun aynaları çok kötü,rece aynası..arkayı tam göstermiyor.Artçıyı bile göremiyorsun.Sabit de durmuyor.hızlı gittikçe ayarı da bozuluyor.

Yan ayak çok zayıf..kırıldı kırılacak.Tek ayak üzerinde motoru ters döndürmek imkansız gibi..

yakıt tankı olması gereken yer,bomboş bir kambur,içinde 10 adet akü sığacak yerde bir tek akü var.diğer boşluklar,cep gibi değerlendirilseydi çok kullanışlı olurdu.

aktarma,zincir yerine kayışlı olması benim bu motoru satın almamın en büyük nedeni.Yağlama v.s gibi bakımı yok. Barışın kayış kopartması büyük talihsizlik. İstanbulda 45 bin km aynı kayışla devam eden motoru tanıyorum.
50 bin km de değişiyor. o da koptuğundan değil. evsafını kaybedip genleşlediği için.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kayış olması kötü müdür iyi midir çözemedim. :D :D :D

benim motorum da st olanı..Yani grenajı daha büyük olanı..
Uzun yol için daha uygun bir spor touring motor yok.son derece ekonomik,seri ve güvenli.
birisi sormuştu..gidon amortisörü standart.türkiye'ye gelen model en full olanı.yani abs,yol bilgisayarı immobiliser v.s mevcut.

Ama kötü tarafları da yok değil:

motorun aynaları çok kötü,rece aynası..arkayı tam göstermiyor.Artçıyı bile göremiyorsun.Sabit de durmuyor.hızlı gittikçe ayarı da bozuluyor.

Yan ayak çok zayıf..kırıldı kırılacak.Tek ayak üzerinde motoru ters döndürmek imkansız gibi..

yakıt tankı olması gereken yer,bomboş bir kambur,içinde 10 adet akü sığacak yerde bir tek akü var.diğer boşluklar,cep gibi değerlendirilseydi çok kullanışlı olurdu.

aktarma,zincir yerine kayışlı olması benim bu motoru satın almamın en büyük nedeni.Yağlama v.s gibi bakımı yok. Barışın kayış kopartması büyük talihsizlik. İstanbulda 45 bin km aynı kayışla devam eden motoru tanıyorum.
50 bin km de değişiyor. o da koptuğundan değil. evsafını kaybedip genleşlediği için.

selam poyraz ayna baglantı yerindenmi oynuyor hız yapınca eger öyleyse yıldız alyan la sıkınca duzeliyor birkere oldu yıldız alyan aldım selenin altına koydum birdaha kullanmama bile gerek kalmadı 45 binde f800 varmı turkiyede
bende kendimi bise sanıyordum en cok benimki diye(=

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------

Kayış olması kötü müdür iyi midir çözemedim. :D :D :D
iyi iyi sen al (=

Barış selam,

bu ayna işini ne yaptıysam çözemedim.
borusan da çözemedi.Sanki laçka olmuş gibi.1 cm kadar boşluk yapıyor. o da giderken öne yatıyor. Önceden ayarladığın herşey bozuluyor.
Artçıyı kesin göremiyorum.Yolda mı düşürdüm,hala arkamda mı göremiyorum.Kafam bozuluyor.her an satabilirim.

Barış selam,

bu ayna işini ne yaptıysam çözemedim.
borusan da çözemedi.Sanki laçka olmuş gibi.1 cm kadar boşluk yapıyor. o da giderken öne yatıyor. Önceden ayarladığın herşey bozuluyor.
Artçıyı kesin göremiyorum.Yolda mı düşürdüm,hala arkamda mı göremiyorum.Kafam bozuluyor.her an satabilirim.

garanti devam ediyorsa istet birtane daha yada cok ilginc kendi kendine dusmes, dahada ilginci servisin bunu çözememesi.Artçın içinde ayna yukselktici takalım. Daha rahat edersinbelki yada su ufak dıs bükey aynalar nasıl olur?
http://f800depot.com/evolution-mirror-extenders-s-st-p-116.html

Arkadaşlar f800s modelini almayı düşünüyorum size sorum şimdiye kadar hep enduro modellerini kullandım. f800s oturuş pozisyonu görünüşe göre daha yatık sizce bu uzun yoldaa (400 -500km lik etaplarda) bi dez avantaş yaratırmı saygılarımla...

Arkadaşlar f800s modelini almayı düşünüyorum size sorum şimdiye kadar hep enduro modellerini kullandım. f800s oturuş pozisyonu görünüşe göre daha yatık sizce bu uzun yoldaa (400 -500km lik etaplarda) bi dez avantaş yaratırmı saygılarımla...

e haliyle yaratır ama yorulup yorulmama mesafesi kac km gıtme durumu senın kondisyonunla ılgılı bır olay uzun yolda rahat etmek ıstıyorsan enduro motorlardan şaşma derim transalp olur xt660 olur bunlar daha uygundur uzun yollara gezılere bmw f800 cok guzel motor tek dezavantajı bana göre sesi ve bmw parca fiyatları onun dısında sık karizma bir motor

peki bu motoru artçı ile kullanımı konusyla bilgisi olan varmı? yani artçı çanta ve sırt dayama aparatıyla rahat bir yolculk yapabilirmi yoksa oturuş pozisonu ile süper sport a yakınmıdır sizce? teşekkürler.

Arkadaşlar bu motorun şehir içi ve şehir dışı yakıt tüketimi hakkında bilgi verebilir misiniz? Daha çok şehir içi ve uysal:) bir kullanımda düşünülürse...

Açıkcası F 650 CS ile arasında nekadar bir fark var onu merak ediyorum.

Herkese merhaba Banditten hoop uctum F 800'e.Bugun F 800'umu aldim,garip duygular icindeyim.2007 model 2009 trafige cikisli.Bugun bir usta 'dikkat et unlar kol cikariyormus, bir kisi 2 tane sandik motor almak zorunda kalmis' dedi. Boylse seyler duyaniniz var mi? yakinda fotograflari eklerim. kazasiz surusler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:57 ----------

Aynalardan ben de sikayetciyim.aynalar oynuyor,aldigim kisi bunun normal oldugunu soyledi.Garantisi devam ediyor, ayna istesem mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------

Internette ST icin kullanilan canta aparatini buldum, bu aparata givi veya kappa canta takilabiliyor mu? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/K71-...p5197Q2em7QQcategoryZ35606QQitemZ190499114736

Mersin İl Temsilcisi
Herkese merhaba Banditten hoop uctum F 800'e.Bugun F 800'umu aldim,garip duygular icindeyim.2007 model 2009 trafige cikisli.Bugun bir usta 'dikkat et unlar kol cikariyormus, bir kisi 2 tane sandik motor almak zorunda kalmis' dedi. Boylse seyler duyaniniz var mi? yakinda fotograflari eklerim. kazasiz surusler.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:57 ----------

Aynalardan ben de sikayetciyim.aynalar oynuyor,aldigim kisi bunun normal oldugunu soyledi.Garantisi devam ediyor, ayna istesem mi?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:00 ----------

Internette ST icin kullanilan canta aparatini buldum, bu aparata givi veya kappa canta takilabiliyor mu? http://cgi.ebay.com/ebaymotors/K71-...p5197Q2em7QQcategoryZ35606QQitemZ190499114736

sahibinden.com üzerinden bana sorular sran sendin sanırım. sana sürekli cevap veremedim, kusura bakma. sen o apartla her tülü çntayı bğlr ve kulanabilirsin.
her parç universaldır, merak etme kardeş :)

o usta ile bir daha muhattap olma kullandığın motosiklet paralel çift silindir . pistonlar aynı anda aşağı yukarı hareket eden ve kendi sınıfının en iyi hp-tork değerine sahip bi motosiklet.
bakımlarını zamanında işin ehli kişilere yaptır kafan her daim rahat olur :wiinkk:
güle güle kullan.:rendeer:

sahibinden.com üzerinden bana sorular sran sendin sanırım. sana sürekli cevap veremedim, kusura bakma. sen o apartla her tülü çntayı bğlr ve kulanabilirsin.
her parç universaldır, merak etme kardeş :)

Evet bendim o kisi. bu parcayi isteyeceigm ebaydan. rodaji tamamlanmadigi (700 km) icin herhalde yavas kullancagim dogru mu?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:10 ----------

bu parcayi ebaydaki firma gondermiyormus turkiyeye.bu parcayi baska nasil bulabilirim?

Selamlar, S'imin selesi bana biraz yüksek gibi Bandit'e göre. Süspansiyon ayarlarından veya başka bir ayardan seleyi biraz aşağı indirmem mümkün mü? Yardımlarınızı bekliyorum. Bir de üzerinde hâlâ orijinal lastikleri var. Lastikleri değiştirmeyi düşünüyorum. Sizler hangi lastikleri kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Arkadaşlar sizler hiç elektronik aksamla (göstergeler, anahtar) ilgili bir sorun yaşadınız mı?

Geçen hafta Borusan'da sorunu çözmüşler, göstergede ünlem işareti vardı. 1000 Bakımı için servise götürmüştüm,telefon açıp alarmın pili bitmiş dediler. Sorun çözüldü böylece. Aslında sorum daha çok bu kadar elektronik bir aletin ciddi sorunlar çıkarıp çıkarmayacağına yönelikti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar