2 araba 1 motosiklet garaji dolduruyor. Herhangi bir cruiser olsa disari koyardim ama ne Superduke'u, ne de Valkyrie Rune'a kiyabilirim disari koymaya...
Kulaga mantikli geliyor ama yeni alinmis orta ve yuksek hacimli bir Honda motosikletin en az 5 sene boyunca sadece yag ve yag filtresi degistirilerek kullanilabilecegini dusunuyorum. En azindan tecrubemce o sure zarfinda hava filtresi, buji, antifriz degisimi, hidrolik degisimi, subap ayari, debriyaj balatasi isteyecegini dusunmuyorum. Kullanima gore lastik, aku, zincir ve disli isteyebilir, o ayri. Evet manuel'de soyledigim gibi demiyor; ama hava filtresini ve bujileri kontrol ettigimde hep tertemiz cikti. Motorlari resmen "over-engineer" ediyor adamlar. Yani ihmal etseniz bile problem cikarmiyor kolay kolay.
Ustelik motosikleti kolay bakim icin dizayn ediyorlar. Hersey cok kolay ulasilabilir ve degistirilebilir sekilde dizayn ediliyor. Yuksek hacimli Avrupa motosikletlerde depo ve radyator'u cikarmadan ulasilamiyor bazen hava filtresi gibi basit parcalara bile. Bazi VROD'larda subap ayari icin motoru tumden indirmek gerekiyor sase'den. Japon'lar oyle degil.