Selamlar;
bir kaç yıl önce bana harbiyedeki kalacağım otele kadar motoruyla eşlik eden sizmiydiniz..?
Mümkündür. Genelde şehrimize gelen arkadaşlarımıza, haberimiz olduğu takdirde hertürlü yardımcı oluyoruz.
Teşekkürler Sıtkı Bey.. size sorsam lastik değişimini irc yeterli gelirmi %75 asfalt sehirici-sehirlerarasi için k60Scout veya sırac veya sizin tavsiye edebileceğiniz en doğru lastik hangisi olmalı. Açıkçası aşırı derin dişli asfaltta titreşimden sebep rahatsız edici lastik istemiyorum. Ve motosiklete hiçbir aksesuar almadım artık sizden ve diğer arkadaşlardan yardım isteyeceğim .
Ben stock lastiklerle kullanıyorum. Aslında üzerindeki lastikler yeterli.
Geçen hafta, 9 kişi, 9 gün süren ve toplamda 3.500 km'lik mesafe katettiğimiz Doğu Karadeniz Yaylaları gezisini yaptık. Neredeyse asfalt görmedik. Irc lastik oldukça başarılıydı. (Hatta Crf 250 L'de üzerindeki lastiği bitirip, yeniden aynı lastiği alan arkadaşlarım var)
Asfaltta ise 100 km. hızlarda uğulduyor.
Daha önce üç yıl kullandığım CRF 250 L'de Michelin Sırac kullanmıştım. Güzel lastiktir ama çoğunluklu olarak asfalt için üretilmiştir. Ben Sırac'ın yanında bir takım da full cross lastikleri bulunduruyordum. Arazi sürüşleri ihtiva eden bir gezi sözkonusuysa Sırac'ları söktürüp diğer takımı taktırıyordum.
Asfalt ağırlıklı kullanım için Sırac;
50/50 gibi kullanımda üzerindeki Irc lastikler diyorum.

(Heidenau hiç kullanmadım. O yüzden K 60 Scout ile ilgili fikrim yok maalesef)