- Konu Yazar
Güç,tork,kullanılabilirlik,yakıt vb.konularda hangi motor daha iyidir hangisi kullanıcı dostudur?
Güç,tork,kullanılabilirlik,yakıt vb.konularda hangi motor daha iyidir hangisi kullanıcı dostudur?
Anladım yani agresiflik ikisinde de var ama mt-07 daha keyifli daha suntvari her işe geliyor yani.mt 7 nin üst vergi diliminde olmasının yükünü 650f den daha az yakarak çıkardığını var sayarsak ve ille de dört silindir sesi diye çıldırmıyorsak, motorla oynamayı seviyorsak mt7 daha tercih edilesidir. hafıftir, bisiklet gibidir. teker öğrenmek isteyen adam için bulunmaz hint kumaşıdır. bu arada iki motosikleti de kullandım.
hatta fırsat buldukça eşten dosttan mt7 sini rica eder şöyle haylazlıklar yaparım
https://www.youtube.com/watch?v=6pQTb4MFv9s
bana göre iki motor arasındaki en büyük fark silindir sayıları.. eğer 4 silindir sesi şart değilse mt07 tercihim olurdu 2 naked arasında..
Birisi iki silindir, birisi dört. Fazla konuşmaya gerek yok dört silindirin sesi varken mt07'ye gerek yok
Akşam kahve ısmarlıyorsan geliyorum cb ile. :queen:mt 7 nin üst vergi diliminde olmasının yükünü 650f den daha az yakarak çıkardığını var sayarsak ve ille de dört silindir sesi diye çıldırmıyorsak, motorla oynamayı seviyorsak mt7 daha tercih edilesidir. hafıftir, bisiklet gibidir. teker öğrenmek isteyen adam için bulunmaz hint kumaşıdır. bu arada iki motosikleti de kullandım.
hatta fırsat buldukça eşten dosttan mt7 sini rica eder şöyle haylazlıklar yaparım
https://www.youtube.com/watch?v=6pQTb4MFv9s
lan bi gelemedin aylardir gelcem gelcem. dolu yagacakmis olum bugun, gelebiliyosan gel :mrgreen:Çok mt kullandım, dün itibariyle 7 gün cb kiraladım. Cok beğendim cihazı.
Vergiye takılmıyor galiba.
Sanki cok az bir titreşim alıyorum ya da ben çok hassasım.
Yakıt olayı olarak cb çok hoşuma gitti..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:06 ----------
Akşam kahve ısmarlıyorsan geliyorum cb ile. :queen:
YOutube da B.O.B un cb650f incelemesi vardı izlemediyseniz bir bakın derim.
Cb650f test surusune gittm.ust devirlerde surmeyi seviyorsan cb650 guzel makina devirlendikce gidiyor.mt07 gucu daha alt devirlerde bhissettiriyor.gaza tepkisi daha cabuktur 2 silindirden dolayi.sehir icine mt07 daha rahat ettirebilir ust viteslerde kalsanda makina ceker torktan dolayi.cb de vitesi kucultmek ister bi yerden sonra
YOutube da B.O.B un cb650f incelemesi vardı izlemediyseniz bir bakın derim.
tork kullanılabilirlik ekonomi mt07
güç performans cb650f
bence de bambaşka motorları kıyaslamışsın.kategori olarak aynı olsada aslında honda biraz daha üst seviyede kalıyor.4 silindirle 2 silindiri zaten zor kıyaslarsın.yerinde olsam şehir içinde geziyorsam mt07 ben gezmeyi severim turlara çıkıyorum diyorsan cb650 derdim.arasındaki vergi farkı ve kullanım süreni yapıcağın kilometreyi hesaplarsan tercihin ortaya çıkıcaktır diye düşünüyorum.sonuçta 2 motordanda pişman olmazsın.benim tek takıntım honda nın made in japon olmaması.kıyaslama imkanım olmadı ama belki 2sinide süren arkadaşlar mt07 nin daha kaliteli hissettirdiğini söyleyebilir.birde honda nın o rezalet kadranı olmasa tamam bu iş.