O zaman benim gibi yapcaksınız.
Ben r25te yamalubeten memnun değildim hiç. Servise yamalube koydurup 1-1500km sonra kendim motul koyuyordum.
Bİraz maliyetli oluyodu ama olsundu![]()
Bende tercih olarak Motul koydurmaktan yanayım fakat servis oralı olmuyor. :sunny:
Neyse artık Yamalube denicez. Bakalım ne olacak. Belki arkadaşın dediği gibi kendi yağımı götürüp imza attıp sorumluluk bendedir diyip Motul koyabilirim.
İzmir'de motosikleti aldığım zamandan beri Motul 5100 15/50 kullanıyorum. 1000 bakımına servise götürdüğümde yağımı da yanımda götürdüm. Kendilerinde de olduğunu, bir sonraki seferde yanımda götürmem gerekmediğini söyledilerServisler ellerinde olanı satmaya çalışıyorlar her zaman. 5000 bakımını kendi ustamda yaptırdım (garantiyi dert etmiyorum). Yine motul kullandık. 10000'i görmeye 100 km kaldı sanırım, Motul yağımı çoktan hazırladım. Yağ filtresi de değişecek tabii. Filtre konusunda orijinal olsun diye bir derdim de yok. Güzel bir esnaf olan arkadaşımızdan alışveriş yapıyorum. "Orjinal mi Hiflo'mu" diye sordu, "hangisini verirsen ver" dediğimde Hiflo verdi. Önceki de Hiflo'ydu. Hiç sıkıntı yaşamadım. Dinlediğim kadarıyla hem rölantide hem de sürüş sırasında sıra dışı seslerle karşılaşmıyorum. Kısaca memnunum seçimlerimden.
20bim bakımına giren varmı.
350 tl dedi servis
Tamamen normal,sorun yok.Motoru alması dert, aldıktan sonra bakması ayrı bir dert.
Bu arada yağdandır diye düşünüyorum, motoru 1. Vitese alırken tak ediyor sesli şekilde. Çok hafif ileri atılıyor motor.
Bu yüksek torklu, büyük makine olduğundan mıdır ? Vites geçişleri tak tak diye oluyor 4000 üzeri devirlerde.
Yağ değişiminden sonra düzelir mi ?
Yağı bu kadar sorgulamamın sebebi birazda vites geçişleri. Bu yüzden motora ve şanzumana en uygun yağı kullanmak istiyorum.
Tamamen normal,sorun yok.
Ayrıca,açın kullanıcı kitapçığını okuyun,çoğu servis,zamanı gelmeden filtreleri,bujileri vs değiştirmeye çalışıyor,yok efendim istanbuldaki yol şartları kötüymüş bilmem ne muhabbetini geçelim artık avrupa ile yol farkımız sanıldığı gibi değil off-road yapmıyoruz,toz bulutunun içinde motor sürmüyoruz,kullanıcı kitapçığında hava filtresi değişimi 40000 km diyor,bizim servisler her 5-10 binde filtre değiştirmeye çalışıyorlar.
örneğin;kullanıcı kitapçığı temizle yeniden kullan diyorsa, servisler çöpe at yenisi al diyor.Şu zamana kadar buji başını temizleyip yeniden takan 1 tane servis görmedim,kararmışsa direkt çöpe atılıyor, hava filtresi keza aynı şekilde(temizlenmeyen tipler konu dışı).
2 fıs fıs wd 40 sıkıp 1 kutu wd 40 parası alınıyor her serviste istisnasız...
5 dakikalık yağ değişimine 1 saatlik işcilik ücreti vermeyin,
250 cc ye kadar olan motorlara farklı 250 cc den yüksek olan motorlara farklı işçilik ücreti tarifesi zaten servislerin ne olduğunun kanıtı gibidir.
Bakımları kendiniz yapın paranız cebinizde kalsın.
Garantiden çıkmasın diye son servise götürdüğümde 20000 bakımıa 480 lira para vermiştim,o artık son nokta oldu![]()
2014 de 0 almıştım 38000 km deyim sorunsuz kullanıyorum
Motoru alması dert, aldıktan sonra bakması ayrı bir dert.
Bu arada yağdandır diye düşünüyorum, motoru 1. Vitese alırken tak ediyor sesli şekilde. Çok hafif ileri atılıyor motor.
Bu yüksek torklu, büyük makine olduğundan mıdır ? Vites geçişleri tak tak diye oluyor 4000 üzeri devirlerde.
Yağ değişiminden sonra düzelir mi ?
Yağı bu kadar sorgulamamın sebebi birazda vites geçişleri. Bu yüzden motora ve şanzumana en uygun yağı kullanmak istiyorum.
Bildiğim kadarıyla Yamaha'nın vites geçişleri genel olarak kemikli.
Özelde MT-07'nin de bu doğrultuda kemikli. Yağ türüne bağlı olarak değişecek bir şey değil. (Motorum 13000 km.'de)
3. vitese kadar hissedilir. (1. gibi değil elbette) üst viteslerde pürüzsüz.
sımdı 2016 abs lerımızı kaca satıcaz acaba ???
herkese merhaba bu arada
kazasız surusler....