GP kompozit ön camlardan kullanan varsa, hangisini kullanıyorsunuz, yorumlarınız nelerdir?
Kısa:38
Orta:44
Uzun:48
(Veya alternatif cam önerileriniz?)
Kısa olanı kullanıyorum.Boyum 188 dik oturuş pozisyonunda çeneye kadar rüzgarı kurtarıyor.Uzun ve orta olanlar çok büyük olduğu için görüntüyü çok bozuyor bence.Yüksek hıza çıkacağım zaman kafayı az eğince rüzgar yemiyorsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:24 ----------
Bende motora arka çanta demiri aldım.Araştırdığım kadarıyla kuyruğu delmeden takılabilecek çanta demiri mevcut değil. N11'den indirim ve puanla birlikte 470 Tl ye denk geldi ki sanırım alınabilecek en uygun fiyat buydu.
Arka çanta demiri aldıktan sonra geriye çanta almak kalıyor.Çanta konusunda tavsiyesi olan var mı acaba marka model olarak.Fiyat 400-500 civarlarında bakıyorum maks.daha uygun tabi ki tercihim.
Son olarak yakın zamanda 20 bin bakımı yaptıran var mı? Servisler yağ,yağ filtresi,hava filtresi,buji ve senkron ayarı için 750Tl gibi bir fiyat verdi geçen sene 10 bin bakımına 350 Tl vermiştim aynı işlemler için.Çok yüksek geldi fiyat.Garantisinin dolmasına da 2 ay gibi bir zaman var ama başka ustalara da güvenemiyorum. Yönlendirme ve tavsiye yapabilecek varsa Eskişehir için iyi olur.
Teşekkürler