RKS RKS Jaguar 100 Cup Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak jaguar 100'mü yoksa rıco mu ? rico yeni 2017 üretimi olan bi ürün bayide gören var mı ?

Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak jaguar 100'mü yoksa rıco mu ? rico yeni 2017 üretimi olan bi ürün bayide gören var mı ?

Biri Cub diğeri ise scooter kategorisinde aynı motor kullanılmış yada web sayfasında özellikler açıklamalı belirtilmemiş Rıca 2017 model olduğu için fiyatı biraqz daha pahalı görünüşüde jaguar'dan güzel bence.

Çok satan ama kullanıcıları kayıp modelin sahipleri; konuyu hortlatacam :) Yakıt tüketimi parça kalitesi vs. bilgi alabilir miyim ? Birde bu modelin motoru Yamaha crypton ile aynı motor olduğu söyleniyor doğru mu ?

Çok satan ama kullanıcıları kayıp modelin sahipleri; konuyu hortlatacam :) Yakıt tüketimi parça kalitesi vs. bilgi alabilir miyim ? Birde bu modelin motoru Yamaha crypton ile aynı motor olduğu söyleniyor doğru mu ?
bu soruyu ben de merak ettim. bana saçma geldi ama. bir cevap veren olursa sevinirim..

Bu cub modelinde kullanılan motor Yamaha crypton motoru ile birebir aynıdır. O yüzden performansı ile ilgili sıkıntı yaşayan tek bir kişi bulamazsınız diyebilir. Yakıt 100cc bir motor ne yakıyorsa buda onu yakıyordur diye düşünüyorum bu motorların yakıt hesabı bile yapılmayacak kadar düşüktür :D

Henz yeni bir model olduğu için kullanıcısını burada bulmak biraz zor olur bayi bana yakın gittiğimde bi ara inceler sana anlatırım dostum.

Scooter modeli olduğundan dolayı kullanıcısı az değildir. Forumda konusu olmadığı için kullanıcıları da görünmüyor birileri konuyu açmazsa ben açacam yarın öbürgün.

Genel bilgileri merak eden bir kaç soru var yukarıda yakıt tüketimi, yokuş performansı, max. hız ve parça kalitesi gibi gibi.

100 Kmde 2 litre, yokuşta vites küçültürsün, 3 ile çoğu virajı çıkar, en dik rampalarda scooter gibi bayılmaz,

Max hız düzde 80 eğimlide 100 ben üstüne yatarak 120 görmüşlüğüm var.(Gpste biraz daha küçük değerler çıkıyor)

Parça kalitesi olarak motor bloğu sağlam gerisini boşver bildiğin çinli

100 Kmde 2 litre, yokuşta vites küçültürsün, 3 ile çoğu virajı çıkar, en dik rampalarda scooter gibi bayılmaz,

Max hız düzde 80 eğimlide 100 ben üstüne yatarak 120 görmüşlüğüm var.(Gpste biraz daha küçük değerler çıkıyor)

Parça kalitesi olarak motor bloğu sağlam gerisini boşver bildiğin çinli

Motor bloğunun yamaha crypton ile aynı olduğu söyleniyor bilgin var mı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Fazla satışı olmadı mı ne oldu fazla kimse yorum yapmamış .

Her motorun satışı olur fakat kaçının forum bilgisi var forum bilgisi olanlarında da kendi modeli denk gelirse yorum yapıyor.

Motor diğer cuplara göre biraz daha beygirli düzlükte 105 görür, benzini az yakıyor amartisörleri biraz sert helede ön ..ama virajlara rahat giriliyor.

Motor yamahan crypton ile aynı karşılaştırmadan gelip sallamayın burada

yok o 110cc rks 97cc falan

Vergiden muaf olabilmesi için motor 97cc yapmışlar desem onada bir yakıştırma bulursunuz.

İki motoru söküp elinize alıp bir bakın bakalım motorları aynımı farklımı ona göre yorum yapın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar