Merhaba arkadaşlar bir sorum olacak jaguar 100'mü yoksa rıco mu ? rico yeni 2017 üretimi olan bi ürün bayide gören var mı ?
bu soruyu ben de merak ettim. bana saçma geldi ama. bir cevap veren olursa sevinirim..Çok satan ama kullanıcıları kayıp modelin sahipleri; konuyu hortlatacamYakıt tüketimi parça kalitesi vs. bilgi alabilir miyim ? Birde bu modelin motoru Yamaha crypton ile aynı motor olduğu söyleniyor doğru mu ?
Rico modeli hakkında bilgi paylaşacak birileri var mı aramızda ?
Henz yeni bir model olduğu için kullanıcısını burada bulmak biraz zor olur bayi bana yakın gittiğimde bi ara inceler sana anlatırım dostum.
Sor sorularını
Genel bilgileri merak eden bir kaç soru var yukarıda yakıt tüketimi, yokuş performansı, max. hız ve parça kalitesi gibi gibi.
100 Kmde 2 litre, yokuşta vites küçültürsün, 3 ile çoğu virajı çıkar, en dik rampalarda scooter gibi bayılmaz,
Max hız düzde 80 eğimlide 100 ben üstüne yatarak 120 görmüşlüğüm var.(Gpste biraz daha küçük değerler çıkıyor)
Parça kalitesi olarak motor bloğu sağlam gerisini boşver bildiğin çinli
Motor bloğunun yamaha crypton ile aynı olduğu söyleniyor bilgin var mı?
Fazla satışı olmadı mı ne oldu fazla kimse yorum yapmamış .
Çok satan ama kullanıcıları kayıp modelin sahipleri; konuyu hortlatacamYakıt tüketimi parça kalitesi vs. bilgi alabilir miyim ? Birde bu modelin motoru Yamaha crypton ile aynı motor olduğu söyleniyor doğru mu ?