TOPLANIN MİLLET KASK SORUNSALI !

Öncelikle iyi geceler diliyorum herkese,2 ay kadar önce aldığım MT Blade Alpha kaskımı kullanıyorum.Bu 2 aylık süreçte 3-4 defa elimden ve seleden düştü.Son zamanlarda 110-120km/h hızlara çıktığımda cıt cıt diye sesler gelmeye başladı kaskın içinden hani beyaz eşyaların koruma plastiği olurdu ya küçükken patlatırdık onu o tarz ses gelmeye başladı.Kaskta kılcal çatlak oluştuğu için mi cıt cıt şeklinde ses geliyor.Yoksa o ses normal mi ? Düşünceleriniz için teşekkürler.

Kaskın ne kadar zarar gördüğünü bilmek imkansız. Daha doğrusu imkan var ama öğrenmek için vereceğin paraya 3-4 tane mt kask alırsın. Bende de mt kask var ama revenge modeli 110 üstü yada herhangi bir hızda bi ses gelmiyor

Komple forum toplandık senin kaskından gelen çıt çıt sesinin kaynağını arıyoruz.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Öncelikle iyi geceler diliyorum herkese,2 ay kadar önce aldığım MT Blade Alpha kaskımı kullanıyorum.Bu 2 aylık süreçte 3-4 defa elimden ve seleden düştü.Son zamanlarda 110-120km/h hızlara çıktığımda cıt cıt diye sesler gelmeye başladı kaskın içinden hani beyaz eşyaların koruma plastiği olurdu ya küçükken patlatırdık onu o tarz ses gelmeye başladı.Kaskta kılcal çatlak oluştuğu için mi cıt cıt şeklinde ses geliyor.Yoksa o ses normal mi ? Düşünceleriniz için teşekkürler.

MT hiç kullanmadım, genel olarak sağlıklı bir kask, içi boşken düşmelerde yada artçıdan alınan darbeler yüzünden zarar görmez.

Çıtçıt sesi genellikle varsa dring yoksa sök tak bağlantı klipsinin parçalarından geliyor olabilir. (sesler +100kmh de başladığı için, problemin kaynağı bu olabilir. )
1-2 ay kaska alışma süresi o sesler belki en başından beri vardı, senin dikkatini yeni çekmiş olabilir mi?

Ben de bir kere yolda kaldığımda sinirden yanlışlıkla düşürdüm bir kaç kere aynı dakika içinde düştü vizörün kaska bağlandığı aparatın vidası sürekli gevşemeye başladı ne kadar sıksam da 2-3 gün içinde gevşiyor ne yapmalıyım
Kaskım Ls2 FF352

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bende Mt- revenge almak istiyordum da, kilit sistemi iskillendiriyor... Bana yardimci olabilecek var mi ? ( Bu arada benim ls2 ff396 da birkaç kere motordan düştü, bende de o ses geliyordu fakat kaza yaptığımda sağ tarafimi vurdum ve kafamı korudu...)

Barkın abinin bir videosunda kaskin özelliğini yitirmesi için illa ki bir kaza esnasinda darbe almasına gerek yok,elinden yere bile düşerse o kask özelliğini yitirir ve akilli bir kullanıcı o kaskı bir daha kullanmaz diyordu...

Ben senin gibi boş forum kullanıcılarının gelebileceğini tahmin etmemiştim.Bir sonraki sefere gelme tamam ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:05 ----------

Komple forum toplandık senin kaskından gelen çıt çıt sesinin kaynağını arıyoruz.

Ben senin gibi boş forum kullanıcılarının gelebileceğini tahmin etmemiştim.Bir sonra ki sefere gelme tamam mı ?

Kasktan kıllanmaya başladıysan değiştir gitsin. Cebinden çıkacak bir kaç yüz gayme , kafandan kıymetli mi ? Sonuçta burda hiç kimse, sana kaskının sağlam olduğunu söyleyemez. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar