Kask-Laptop Taşıyabileceğim Sırt Çantası Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba,

Kask ve Laptop'ı birlikte taşıyabileceğim günlük yaşantımda kullanabileceğim bi sırt çantası tavsiye edebilir misiniz?

20lt çantaya sığar mı ki kask ben eski nike sport çantam vardı tek göz ama 35lt idi ls2 kask tam sıfıra sıfır sığıyordu bulsam öyle bende alıcam ne kadar çanta baktıysam kaskı koyunca sığmıyor yada sığanlar da devasa camping çantasıydı

Motosikleti
NC750X '22
Givi XS317 gibi bir çanta arıyorsunuz sanırım. Aslında Ixon marka bir çantam var, tam aradığınız şey o ama internette bulamadım eski bir model olduğundan belki de, iki parça halinde, isterseniz sadece düz çantayı kullanıyorsunuz, isterseniz sadece kask çantasını, isterseniz de kask çantası diğerinin üzerine fermuarla takılabiliyor. Eve gidince fotoğraflarını atmaya çalışırım. ikinci el düşünürseniz ben pek kullanmıyorum o çantayı, görüşebiliriz.

Givi XS317 gibi bir çanta arıyorsunuz sanırım. Aslında Ixon marka bir çantam var, tam aradığınız şey o ama internette bulamadım eski bir model olduğundan belki de, iki parça halinde, isterseniz sadece düz çantayı kullanıyorsunuz, isterseniz sadece kask çantasını, isterseniz de kask çantası diğerinin üzerine fermuarla takılabiliyor. Eve gidince fotoğraflarını atmaya çalışırım. ikinci el düşünürseniz ben pek kullanmıyorum o çantayı, görüşebiliriz.

Givi XS317 beni fazlasıyla aşar bütçe olarak :) Sizin çantanızda istediğim bir model gibi duruyor.Bekliyorum hocam fotoğrafları :)

Motosikleti
NC750X '22
Benim çantam aşağıdaki gibi, tam bu iş için yapılmış :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar