Kuba Kuba RX9 50cc Nostaljik CafeRacer Motosiklet

100cc scooterla 100cc cub arasında gidişte fark var bu modelde olur düşüncem bende kanuni pony 50 vardı bayılıp kalıyordu yokuşta vites olsa farklı olurdu tabi o 2012 modeldi yenilikler var yurtdışında skyteam 50 ace modeli mesela oda çok güzel bi model ve gidişide gayet yeterli benim için kubanın facebook sayfasında bikaç arkadaş motora işlemler yapılabilir demiş ayrıca cdi max 45km kilit koyar onuda yurtdışındaki malum siteden bi aparatla açar 80kmh hıza kadar ulaşabilir.

Cg ye benziyor olması kimseye sorun teşkil etmiyor mu benden başka ?

Zaten CG motosikletlerden vazgeçmiyoruz ülke olarak bu gidişle vazgeçildiğini görmekte zor :) 50cc modelleri cub ve scooter idi şuana kadar kuba çok güzel pazar araştırmasıyla gitti buldu ve yaptı tahmin ediyorum ki bu model ile çok satış yapacaklar.

İlk muayene 3 yıl sonraki muayeneler 2 yılda 1 diyebiliyorum. Onun için ilk üç yıl muayeneyi geçemeyecek kadar kestirip biçtirmem motoru. Ben chopper aksesuarları ile donatmayı düşünüyorum. Püskül, krom, püskül, kuru kafa, püskül, deri heybe, püskül, deri nazi kask, püskül, sosis çanta, püskül, sissybar, püskül ve püskül :) .

İlk muayene 3 yıl sonraki muayeneler 2 yılda 1 diyebiliyorum. Onun için ilk üç yıl muayeneyi geçemeyecek kadar kestirip biçtirmem motoru. Ben chopper aksesuarları ile donatmayı düşünüyorum. Püskül, krom, püskül, kuru kafa, püskül, deri heybe, püskül, deri nazi kask, püskül, sosis çanta, püskül, sissybar, püskül ve püskül :) .

Koltuğada bir kaç parça püskül atarsan tam olur :) Aksesuar olarak çanta demiri gelecek diye duydum başka var mı?

%20 ek vergi 50 ile 800cc arası motosikletlere geliyor. Bu motor 50cc altı moped olarak geçtiğinden zam kapsamına girmemesi gerekir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bunu bizim Antep,Adana tayfası 200 cc yapar :)

90 kg motor zaten,iyi gider ama durur mu Allah bilir :)

Şaka bir yana üretici firma olan Shineray motorun 400-500-600 cc gibi büyük motosiklerde ürettiğini gördüm.

Nispeten klasik çinli cg'lere göre bir tık daha kaliteli olabilir bu motosiklet.

İnşallah test imkanı sunulur.

DKN

konuyu ilk defa gördüm, ne güzel motor yapmışlar yav. başka var mı bunun gibi bildiğiniz motorlar (bucanerr ve trex gibi modellerde güzel ama bu fiyat aralığında ve buna daha çok benzeyen bir model)

Son düzenleme:
konuyu ilk defa gördüm, ne güzel motor yapmışlar yav. başka var mı bunun gibi bildiğiniz motorlar (bucanerr ve trex gibi modellerde güzel ama bu fiyat aralığında ve buna daha çok benzeyen bir model)
Yok hocam, ben de bi canlısı gelsin goreyim diyorum ikinci motor olarak uc beş kmlik mesafeler için düşündüm,şeklini beğendim.

Fakat kendimi bildiğim kadarıyla ek vergi sebebiyle almayacağım.Bu motora ek vergi olsa da olmasa da..

Son düzenleme:
Umarım dediğiniz gibi zam gelmez. Ama Kuba bu motorları %20 ek gümrük vergisi vererek alacak. Gelişine de satmaz herhalde, üstüne üç-beş kar koyacaktır. Bakalım 3.550'nin üzerine ne kadar fiyat koyacaklar.

Mide bulandıran tarafı da Kuba'nın malları çoktan almış olup depoda bekletiyor olma ihtimali.

http://www.hurriyet.com.tr/motosiklet-ithalatina-ek-gumruk-vergisi-geliyor-40534188

%20 ek gümrük vergisi 50cc ve 800cc arası motorlar için değil miydi? Bu motor 50cc altı olarak geçiyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:14 ----------

%20 ek gümrük vergisi 50cc ve 800cc arası motorlar için değil miydi? Bu motor 50cc altı olarak geçiyor.

az önce resmi gazete metnini buldum ve okudum. Evet mopedler de dahilmiş.

http://www.resmigazete.gov.tr/main.aspx?home=http%3A//www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/07/20170728.htm&main=http%3A//www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2017/07/20170728.htm

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:30 ----------

Bu motorun görünüşüne uygun kask çeşitleri neler olabilir? Ekonomik ve kaliteli kasklardan örnek verebilir misiniz?

Motosikleti
Mekgineer's Chopper
Seneye tüm motosikletler için enjeksiyon zorunlu olmayacak mı? 5 ay için karbüratörlü model mi getirecekler?

Seneye tüm motosikletler için enjeksiyon zorunlu olmayacak mı? 5 ay için karbüratörlü model mi getirecekler?

2019 sonuna kadar izin var o yüzden bu model çok satacaktır birde vergi zammına bu modeller dahil değil, devlet galiba yüksek cc motorlarda vergi vs. arttırarak düşük cc motorlara yöneltmeye çalışıyor halkı.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------

Bu arada arka çanta demirini Kuba burada üretecektir yani diğer modellerinde de öyle yapıyor. O yüzden daha farklı bir şey gelebilir.

2019'dan sonra bu motorla trafiğe çıkabilecek miyiz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:46 ----------

Cevabı buldum. Evet çıkabilecek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar