- Konu Yazar
Motor sıfır değil sanırım ve bi yıkat istersen leş gibi olmuş toz içinde
vlla motor 0 ya
Motor sıfır değil sanırım ve bi yıkat istersen leş gibi olmuş toz içinde
vlla motor 0 yaniye böyle oldu bende anlamadım
Küçük bir anı anlatayım birebir gerçek.
İsmini vermek istemediğim bir honda yetkili servisde çalışan arkadaşım var. Bahsettiğim olay 2 yıl kadar oldu.
Velhasıl kelam bir vatandaş geldi magazaya 600rr repsol aldı (bende ordayım). Sonra ben bakım işini hallettim çıktım gittim.
5 6 saat sonra arkadaşım aradı. Yaa kanka sana bişey anlatıcam inanmıycan filan.
Bugun o repsolü alan adam motoru evine göndermemizi istesi sonra bizimle geldi eve doğru gidiyoruz işte filan dedi. Neyse eve geldik bahceli bir ev dedi. Kapıya indirdik hadi selametle diyip gidicez müşteri rica etsem içeri alırmısınız filan demiş. Bizimki köpürmüş. Ulan motor aldın bizi satın almadın ya demiş içinden kızmış..
Herneyse bahceye almış. Beyefendi rica etmiş şu depoya alırmısınız diye. Bizim çocukda terslemiş. Abicim orası dar çizilir filan sorumluluk alamam siz alın diye. Maksat adamı bozmak..
Vatandaş daha önce hiç motor sürmediğini bu ilk olucağını söylemiş. Bizimki eee dokunmuyosun bile demiş. Alışırım ben ona demiş. Bizimki sohbet muhabbet derken yok abi diyor anlamıyor adam keçi gibi illede buna binecem diyip duruyormuş. :queen:
Ben buna şahit oldum. Bırakın sürsün keyfini çıkartsın. Şikirokko da alışır...![]()
hayırlı olsunda motor hıc sıfıra benzemıyor aksıne eskı model motosıkletle gıbı yenılerın gostergesı felan boyle yamuk yumuk mu ?
O makina alınmış olduğuna göre artık denecek pek bişey kalmamış.
Polyana gibi bakarsak olaya,ucuz(!) olması sebebiyle 2007 ve öncesi gibi gücu aniden veren aletlerden almamışsın bu iyi. Beygirler sağ elinin altında ne kadar açarsan o kadar koşar. (alışma süreci (~1500km) boyunca 7000/8000dd/dk aralığı 250cc aletten hallicedir oralarda takılırsın. Gerisi sen ve yukarıdaki ile alakalı. *Trafikteki başka bir aracı ortadan ikiye bölmediğin sürece.)
İlk okul bebelerinin bile polyanayı bildiğini düşünürdüm, öyle değilmiş. Sanırım klasik/kaliteli kitaplar okunmuyor artık.......
"Atla deve değil ne olcak, düşük devirde kullanırsın 1500 km sonra alışırsın" diyenlere kulak asmayın,600rr için verilecek bir tavsiye değil.
...