600 cc motor aldım tavisyeler

arkadaşlar 2 gün önce konu açmıştım alacağım diye 40-50 yorum geldi bir iki tanesi adam gibiydi. ciddiye pek alınmadım ama aldım bugün motorumu şuan 30 km de. gayet güzel tehlikesiz sürüyorum motorumu.Artık aldım bu günden sonra bilmem gereken farklı şeyler var mı ?

Lnvrmb.jpg

7NBz5a.jpg

Oncelikle hayirli olsun kazasiz belasiz suruslerin olsun. Bende o "adam gibi gormedigin" kesimdeyim. Hala daha zor tutuyorum kendimi irmik helvasi tarifi vermemek icin ama yine de hayirli olsun umarim biz haksiz çıkarız da sen mutlu olursun. Oteki turlu biz uzulecegiz.

Umarızki bir bilginozi vakası daha olmaz.
Kazasız belasız sürüşler.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun, bende pazartesi aldığım 2015 model 600rr ilk defa bugün binebildim. Sanırım 2-3 ay kadar 6-7 bin deviri aşmadan kullanıp birbirimizi tanıyacağız. Eğitimlere tam gaz devam elbette :). Bundan önce 1.5 yıl kadar 125r kullandım, bugüne kadarda 1.5 yıldır motor üstüne çıkmamıştım. Azıcık popoyu ısıttı alet. Her zaman tam ekipman giyiyoruz, gaza gelmiyoruz.

Özelden numara bırakın konuşalım tartışalım iki yeni 600rr sahibi

Lan gerçekten aldıysan helal olsun sana.
Niye mi?
40 tane konu açıp hala motor alamayan tipler var.. :queen:

Depo full
2017 600rr
Telefon ıpone 6
Plakada özel

Allah bereket versin. :queen:

Son düzenleme:
Öncelikle hayırlı olsun.

Benim vereceğim tavsiye lastik modelini bilmiyorum ama fabrikasyon lastikler genelde berbat olduğundan lastikleri değiştirmen olabilir.

Kazasız belasız.

Teşekkürler güzel yorumlarınız için.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:00 ----------

Öncelikle hayırlı olsun.

Benim vereceğim tavsiye lastik modelini bilmiyorum ama fabrikasyon lastikler genelde berbat olduğundan lastikleri değiştirmen olabilir.

Kazasız belasız.

Dunlop'un lastiği var üstünde ben sordum honda çalışana iyi dedi

Oncelikle hayirli olsun kazasiz belasiz suruslerin olsun. Bende o "adam gibi gormedigin" kesimdeyim. Hala daha zor tutuyorum kendimi irmik helvasi tarifi vermemek icin ama yine de hayirli olsun umarim biz haksiz çıkarız da sen mutlu olursun. Oteki turlu biz uzulecegiz.

valla ben şuanda çok dikkatli ve yavaş kullanıyprum. 6 deviri olabildiğince geçmeden

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
arkadaşlar 2 gün önce konu açmıştım alacağım diye 40-50 yorum geldi bir iki tanesi adam gibiydi. ciddiye pek alınmadım ama aldım bugün motorumu şuan 30 km de. gayet güzel tehlikesiz sürüyorum motorumu.Artık aldım bu günden sonra bilmem gereken farklı şeyler var mı ?

https://i.hizliresim.com/Lnvrmb.jpg
https://i.hizliresim.com/7NBz5a.jpg

arkadaşım gözünü seveyim yavaş kullan, ortalıkta feci kazalar görmek istemiyoruz artık. yokuşlarda park etmek sorun olabilir belki ben bilemem yinede.

sana böyle diyorum ama bende olsa pek öyle olmaz :queen: trafikte dikkat etmen yeterli ve virajlara girmeden önce zaten yavaşlamış olmalısın.

düz yolda yaptığın hızlanmaların pek riski olmaz tabi yolda önüne ne atlar çıkar onuda hesaplamak lazım. bu motoru kullanıyorsun diye 200 km hız yapman şart değil. ama bu motoru kullandığın için 100 km hıza şöyle en azından 4 saniyelerde falan çıkmak zorundasın :mrgreen: ama bir süre deneme en azından bir kaç gün :silent:

aa dur dur herkes unutmuş, rodaj var rodaj. ilk bir kaç bin kilometre boyunca devirin fazla olmayacak ve azda olmayacak. ani gaz açma yapmaman lazım en azından düşük devirdeyken.

Son düzenleme:
Benim verebileceğim tek tavsiye dikkatli olman yönünde. Ben uzun zamandır ss kullanıyordum. Yaklaşık 1 ay önce bıraktım ss kullanmayı ve Africa Twin aldım.
Neden dersen tehlikeli olduğundan derim.
Ss kullanımına karşı değilim ama. Belki ben de dönerim bilmiyorum ama bu makinalarda yavaş giderim siyen yalan söyler.
Kazasız belasız sürüşler.

Hayırlı olsun, bende pazartesi aldığım 2015 model 600rr ilk defa bugün binebildim. Sanırım 2-3 ay kadar 6-7 bin deviri aşmadan kullanıp birbirimizi tanıyacağız. Eğitimlere tam gaz devam elbette :). Bundan önce 1.5 yıl kadar 125r kullandım, bugüne kadarda 1.5 yıldır motor üstüne çıkmamıştım. Azıcık popoyu ısıttı alet. Her zaman tam ekipman giyiyoruz, gaza gelmiyoruz.

Özelden numara bırakın konuşalım tartışalım iki yeni 600rr sahibi

Helal olsun, bilinçli kullanıcı, kazasız belasız sürüşler..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu da bize kapak olsun:queen:

Hayırlı olsun kardeşim..
Vay arkadaş seninle aynı şehrin havasını soluyormuşum...!!
Ekleme:Cüzi bir ücret karşılığında özel eğitim verebilirim:bounce::cherry::pl:

Son düzenleme:
Kardeş kırmızılarda beklerken etrafına dalma ve motoru boşa atma, bi panikle önü dikersin havaya sonra bi 5-6 bin daha masraf açarsın başına

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar