Açtığım her konunun hit olması birilerini kıskandırmış görünüyor![]()
Avrupa nasıl bizi kıskanıyorsa bizde öyle kıskanıyoruz seni
Açtığım her konunun hit olması birilerini kıskandırmış görünüyor![]()
Parası olan nakitte kalsın. Almanya liderliğinde AB ambargosu ve Suudi arabistan liderliğinde arap ambargosu çok yakındır. Felaket bir ekononik kriz kapımızda. Motora falan para harcamayın
20 bin liralık tulum giyen adamlar motor almak için kışı bekliyormuş hmmmmmmmmm :queen:
Hiç inanmıyorum Türkiye de euro4 işi olacağını çoğu şey gelecekti nerde hani gelmedi???
Adam duke alma hayaliyle başladı.Sonrasında her gün başka motor alacağından bahsetti.En sonda da zam gelecek diyor.Bir motor alda artık tatlını yiyelim. :mrgreen:
Ben 2017 Pulsar 200 NS alarak bu riski şimdilik geçiştirdim. Zaten ilk motorumu 8 ayda satmıştım. Bunu biraz daha uzun vadeli kullanmak istiyorum.
Arkadaş bu konuda haklı bence. ama artık alsın bir motor.
İlk motorda o mu olsun bu mu olsun deyince insan motor alamaz. Madem alacaksın git bir Pulsar al... hem euro 4 hem parcası ucuz, acemilik için ideal. Yoksa bu sene yeni modeller ve ekstra ozellikleri ile birlikte kışın bile fiyat aralığı sizin istediğiniz modelleri geçmiş olacak gibime geliyor.
Nakitte kalın diyen arkadaşa da hak veriyorum. O yüzden fazla borca girmek te iyi olmayabilir şu an. Ben de motora ek olarak bir araba almayı planlıyorum yaz sonu (arabayı hayatımdan çıkarma planına sadece 1 yıl daynabildimyazın iyi ama kışın şart) Ama ekonomik gidişatı ben de takip ediyorum. Bence şu aralar araba için de kredi çekmek riskli. Bu nedenle nakit durumuna göre bakacağım veya erteleyeceğim.