Hayalimizi Gerçekleştiriyoruz :)

Herkes tuvalet hijjeni yazmış.Aklıma şehirlerarası terminal tuvaletleri geldi:)

Oralar pistir mistir ama tasarruf için sensörlü ışık,sensörlü sabun,sensörlü su çilesi yok:)Çünkü sensör yok o güzel tamam ama sabunda yok :)

Birde modernlik yapıcaz diye bir restaurant bayanlarla erkekler birleşik Wc yapmış,aynaya bakarken,yandan biri çıkıyor.Kimin fikriyse yayılmasın efendim,o kadar gelişmedik.

Herkes tuvalet hijjeni yazmış.Aklıma şehirlerarası terminal tuvaletleri geldi:)

Oralar pistir mistir ama tasarruf için sensörlü ışık,sensörlü sabun,sensörlü su çilesi yok:)Çünkü sensör yok o güzel tamam ama sabunda yok :)

Birde modernlik yapıcaz diye bir restaurant bayanlarla erkekler birleşik Wc yapmış,aynaya bakarken,yandan biri çıkıyor.Kimin fikriyse yayılmasın efendim,o kadar gelişmedik.

Muhtemelen o kadar gelismedikten öteye gidemeyecegiz.

Gökhan beyin hoş sohbeti ve yemeklerin , içiceklerin kalitesi gerçekten çok başarılı mekanın dekoru ve tasarımı iç ısıtıcak cinsten inşallah daha da iyi olucak herkese tavsiye ederim gittik gördük memnun kaldık

Çok teşekkür ederim o sizin güzelliğiniz @keinelust sizi tanımak arkadaş olmak benim en büyük kazancım maddi bi beklentimiz yok çayımız var muhabbetimiz var samimiyetimiz var tüm motosiklet.net çi dostlarımızı bekliyorum :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar