Hayırlı olsun seneye üniversiteye istanbulda başlarsam kesinlikle uğrayacağım 
Merhaba öncelikle teşekkür etmek isterim güzel dileklerin için.merhaba,öncelikle girişimciliğinizi kutlarım.gördüğünüz gibi birçok kişinin hayalini gerçekleştirmek üzeresiniz.umarım işinizde başarılı olup,bu piyasada isim yapıp tutunursunuz.rızkınız bol yolunuz açık olsun.buradan müdaviminiz olamayacağım ama gönlümüz sizlerle.benim önerimde mekanın fazla gösterişli olmaması yönünde.yukarıda ki önerileri sıralamak gerekirse:
-biz rüzgar sevdalılarına hesaplı olması,
-Motosikletler yıkanırken izlenebilirliği,
-hatta kişi self servis isterse kendisi yıkaması,
-masaların yanında 3'lü priz bulunması,
-mekanın fazla gösterişli olmaması,
-
-
-
-
Mutlaka bekliyoruz destek için teşekkürlerNe güzel bi proje inşallah başarılı kazançlı olsun. Ataşehirde olması da benim için ayrıca iyi İstanbulda biraz bildiğim yegane semt, geldiğimde mutlaka uğrarım![]()
merhaba,öncelikle girişimciliğinizi kutlarım.gördüğünüz gibi birçok kişinin hayalini gerçekleştirmek üzeresiniz.umarım işinizde başarılı olup,bu piyasada isim yapıp tutunursunuz.rızkınız bol yolunuz açık olsun.buradan müdaviminiz olamayacağım ama gönlümüz sizlerle.benim önerimde mekanın fazla gösterişli olmaması yönünde.yukarıda ki önerileri sıralamak gerekirse:
-biz rüzgar sevdalılarına hesaplı olması,
-Motosikletler yıkanırken izlenebilirliği,
-hatta kişi self servis isterse kendisi yıkaması,
-masaların yanında 3'lü priz bulunması,
-mekanın fazla gösterişli olmaması,
-
-
-
-
Bu tip şeyleri İstanbul dışında bulmak çok zor oluyor. Kıskanıyorum açıkçasıŞimdiden hayırlı olsun.
Profesyonel kahve çeşitleri derkennnniçeriklerini ve ayrıntılarını bir anlatsanıza.
Ben arkadaşı olan bir tip değilim,kendi kendime takılırkende her gittiğim kahveci de riske atmamak için çok şekerli türk kahvesi yada çay içerim.
Mesela kolombia kahvesi yada bilmem kaç derece soya sütlü mü soslumu her ne halt karışımlar ne demektir,kimlerdendir
Ben mutfak sanatlarına yeniliklere meraklıyımdır da iş reele gelince,hele hele isimlerden girmek zor.
Hamburgerciler de öyle geliyordu.
Özetle mahallede büyümüş bitli çocuklardık dilim varmıyor o siparişlere.
Hayırlı olsun bu arada
Hayırlı olsun
Siparişini alan garson senden farklı bi konumda değil, japonların yaptığı gibi, dilinin döndüğü kadar kendini ifade etmeye çalış zamanla düzelir.
Damak tadın sabit kalır, kötü olur.
Zaten bildiğimiz ürünün ismini kendine göre yorumlayıp telafuzu zor bi şekilde sunmak moda durumda. Çok sallama
Motor yikanirken kahve keyfi süpermiş hayirli olsun. Her masanin yanina bi 3 lü priz koymayi unutmayın laptoplar ve şarj aletleri için![]()
Motosikletler yıkanırken izlenebilirse çok güzel olur
Çok teşekkürler muhakkak bekliyoruzHayırlısı olsun, açılışa uğramaya çalışacağım, olmadı motoru yıkatmaya muhakkak uğrarım.
Hayırlı olsun sımdıden, ınstagram sayfasını bulamadım isimle aratınca.
Mutlaka ben de uğrayacağım fakat öncelikle ehliyetimi ve motorumu almam gerek.
Öncesinde arabayla gelirim artıkk arabacıyız diye kovalamayın bizi ama![]()