Merhaba arkadaşlar. Honda yine sorunsuz rahat bir scooter çıkarmış belli. Motor denge ve gidiş olarak çoğu 250 300 ccye göre tatmin edici. Tur camı hatta kelebek camı takılınca daha da konforlu ve rüzgarsız gidiyorsunuz. Frenler absli model için yazıyorum mükemmel diyebilirim. Yakıt uzun yolda artçılı ortalama yakıtı 100 km de 4lt altına düşüremedim. Biraz seri kullanınca. Şehiriçi tek başıma (85kg) 3.6lt gibi oluyor sakin kullanımda. Tabi her sürücüye göre değerler değişebilir. Mesela bana göre yol boşsa sakin kullanıyorum desem yine en az 90 km hızlarda oluyorum. Yine de esas değerler 6~8 bin km sonrası oluşmaya başlar. Henüz 3000 km civarındaki tecrübeler bunlar.
2 kişi amortisörü 4 e alın hatta çok ağırsanız 5 daha iyi oluyor. Ancak tekseniz düz yolda konfor düşer ve yol dalgalanmalarını hissedersiniz. Kesinlikle 3 veya 2 sıkıntılı. Ben her zaman tek de olsam 4 te kullanıyorum.
Kavrama ve kalkış gayet pürüssüz ve kararlı. Burgman 200 de bile 6~7 binden sonra kavrama titreşimi oluyordu forza için yine de biraz beklemek lazım.
Trafikte çok düşük hızlarda sabit gazda rahat gidiliyor motorun alçak va ağırlığın aşağıda kalması olması nedeniyle.
Bagajda aydınlatma olsaydı iyiydi ama standart 2 kapalı kask ve ıvır zıvır eşya alabiliyor.
Ben orijinal honda topcase ve sırt dayama taktırmıştım. Eşim gayet memnun.
Herkese keyifli kazasız belasız sürüşler ve motorunu yeni alan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olması dileğiyle
2 kişi amortisörü 4 e alın hatta çok ağırsanız 5 daha iyi oluyor. Ancak tekseniz düz yolda konfor düşer ve yol dalgalanmalarını hissedersiniz. Kesinlikle 3 veya 2 sıkıntılı. Ben her zaman tek de olsam 4 te kullanıyorum.
Kavrama ve kalkış gayet pürüssüz ve kararlı. Burgman 200 de bile 6~7 binden sonra kavrama titreşimi oluyordu forza için yine de biraz beklemek lazım.
Trafikte çok düşük hızlarda sabit gazda rahat gidiliyor motorun alçak va ağırlığın aşağıda kalması olması nedeniyle.
Bagajda aydınlatma olsaydı iyiydi ama standart 2 kapalı kask ve ıvır zıvır eşya alabiliyor.
Ben orijinal honda topcase ve sırt dayama taktırmıştım. Eşim gayet memnun.
Herkese keyifli kazasız belasız sürüşler ve motorunu yeni alan arkadaşlara da hayırlı uğurlu olması dileğiyle
Son düzenleme: