Gökhan güldürdün valla
Kendim çalar oynarım gibi olmuş
Bende hazır gelmişken sorayım,
12.000 bakımında neler yapılıyor?
Neler değişiyor?
Maliyet ne çıkıyor?
Aslına bakarsanız bu motor un kullanıcıları face de daha çok zaman geçirmeyi seviyor. Gerçi ben forum alışkanlığı bir türlü bırakamıyorum ama neyse. Sizler o gruba üye misiniz? İzmirden 2 kişi vardı benim bildiğim.
bende şu anda iş yerinden yazdığımdan direk link atamıyorum ama face de - honda forza 300 - diye aratırsanız 371 kişili kapalı bir grup var. Dahil olabilirsiniz.
günaydın arkadaşlar,
o grup inaktif bir grup.
bu arada bende fortza üçyüz kullanıcısıyım. 1 hafta kadar oldu sanırım.
güzel mAX skutırt iyi de gidiyor. konfor iyi frenler iyi e dıraglara da katılmayacamıza göre hızda iyi
iyi işte ne diyim. yaw bir toplaşma moplaşma bişi yok bu skutırt kullanıcılarında da yamaha ix meks gurubu habire bişiler bişiler yapiolar.
pisiklet kullanıcıları daha aktif yani... (bu arada bende pisiklet kullanıcısıyım)
hadi bi çay kahve mahve bişi organizayşını yapsında bi arkadaş katılalım...

Grenaja sticker ben de düşünüyorum
Çok yakışmış
Hadi toplanın İzmir e gelin

selam honda forzacı arkadaşlar
sizin top speed nedir acaba video flan bulamadım internette
selam honda forzacı arkadaşlar
sizin top speed nedir acaba video flan bulamadım internette
Merhabalar,
Öncelikle 2 adet top speed videosu paylaşayım.
https://www.youtube.com/watch?v=6CuUtbkhsc0
https://www.youtube.com/watch?v=q5jDw52ZwFg
Bu videolarda top speed 160 km/h denilmiş ancak ben henüz böyle bir deneyime ulaşamadım ki " ŞAHSİ FİKRİM ", "yokuşa girince , arkama rüzgarı alınca , rampada basınca " v.b. gibi faktörlerle yapılan top speed referans sayılamaz.
Kendi deneyimlerimden yola çıkarsam da Tem'de 142 km/h artçı ile 145 km/h ise artçısız gördüğüm hızlardır. Genel olarak 120 km/h - 130 km/h ile stabil ve ivme bozulmadan ( yokuş çıkmak gibi ) gidilebilmektedir.
İş çıkış saatim olduğu için 145 km/h hızı devam ettiremedim ancak motosikletin de 145 km/h yi geçme niyeti olduğunu söyleyemem. Yine de Honda Forza facebook grubunda bulunan arkadaşlarım 156 km/h de kesici olduğunu iddia ediyorlar.
Ama bu motosiklet daha çok ani hızlanmaların motosikleti. 0 - 50 / 0 - 100 verileri gayet başarılı ve şöyle bir gerçek var. İstanbul trafik dur kalk yapıyorsun, Tem'de bile yer yer dur kalk yapıyorsun ( gişe, yol birleşmeleri v.b).
Durduğun zaman kim en hızlı kalkıyor ? Kim en hızlı 100 km/h hıza 120 km/h hıza ulaşıyor.
Bunu bir düşün !
ayrıntılı bilgi için teşekkürler bu arada motor orjinal değilmi yani baga egzos filan bulunmuyor
Selamın Aleyküm Kardeşim
bende aynı senin gibiym benim de 16 plakabende hergün beylikdüzü levent yapıyorum sabah 8 de cıkıyorum yola 35-40 dk
sen bu işlerden iyi anlıyosun şu marş rölesi sis farı falan banada yardımcı ol da bende bişeylere yaptırayım bi iki yere sordum bunlar xmax gibi değil delmek lazım falan deediler bende yaptrmadım sis farı.