[Ankara - MT]

Katılım
3 May 2006
Mesajlar
546
arkadaslar benim gönlüm abanta gitmekte ama katılımcı olmayacagını düşündügüm için cross yarısları ve festivale gidelim derim. motorun karbüratör değişmesine ragmen aynı karbüratör hatasını tekrar verdi. kullanılmış karbüratör yollamış mondial sağolsun . :pr: aradım sıfırını yollayacaklar hafta sonuna işi çözerim su an motor benzinlikte kitli duruyor verdiğim nakliye ücretleri 110 ytl yi buldu bakalım daha ne kadar cektiricez motoru.
 
Katılım
1 Haz 2006
Mesajlar
1,027
geçmiş olsun Ninya, umairm güzel istedigin gibi bir Twister bulursun da en yakin zamanda bu sorunlardan kurtulursun.
 
Katılım
8 May 2006
Mesajlar
561
açıkyol;416745' Alıntı:
mithrelios;
verdiğin linklerde fiyatlar uçmuş!
ben bi ara yiba'ya gidip şu disk kilidi olayına bakacağım.
setr74;
kaskını ne tip boya ile boyamıştın?
sprey boya olur mu,benim kask da çizik içinde,vizörü de değiştircem,hatta yeni bi kask bile düşünüyorum.

yibada düz disk kilitleri 10 ila 7.5 ytl arası değişiyor alarmlı asma kilitler 15 ytl'dı çin malı ama adamı sağır ediyor ve son derece hassas tavsiye ederim.

Abi kaskı bildiğin 3.5-4.5 Ytl'lik sprey boya ile boyadım bir kaç kat atabiliyorsun tercihen parlak bir ton seçebilirsin vizörü dişçililerin kullandığı alçı ve saf alkol ile temizlersen cizikleri alabilirsin hatta bu konuda açılmış bir başlık vardı
 
Katılım
19 Haz 2006
Mesajlar
214
bu pazar değil belki ama bir pazar geleceğim buluşmaya mail grubu falan varmı bilgilendiriliyor mu değişiklik ayrıca cumartesi günü gölbaşın da olacağım tanışmak isterim
 
Katılım
6 Haz 2006
Mesajlar
518
9 eylul cumartesi bende geliyorum arkadaslar..
eger mumkunse oran incek(ahlatlıbel)gölbası arasında bulunan köprünün(kepekli yolu) orda beni bekleyebilcek ark varsa beklerse sevinirim ordan beraber geceriz
 
Katılım
23 Nis 2006
Mesajlar
63
sorular devam

doktor;
sen ne doktorusun bakiim?:)
biz seni buluruz

he he :) ankara tıp 5. sınıftayım... :) doktor adayı veya stajyer doktor daha uygun aslında... "oni" de ankara atatürk anadolu lisesi'nden sınıfımın adı. "Ilgaz" da benim adım.

bu anatolia showland'e gitmişliğim yok henüz. :silent: orada vakit geçiriyor musunuz yoksa sadece bulışup bir yere mi gidiliyor? arabayla mı gelmeli? artçı mı olunacak yoksa, kask mı edinmeli? :queen:

meraklı mıyım neyim. çok soru geliyo aklıma valla yapacak bir şey yok. Forumu okumayla anlaşılmıyor bunların cevapları. :mrgreen:

Ilgaz :bestmt:
 
Katılım
3 May 2006
Mesajlar
546
bu pazar değil belki ama bir pazar geleceğim buluşmaya mail grubu falan varmı bilgilendiriliyor mu değişiklik ayrıca cumartesi günü gölbaşın da olacağım tanışmak isterim

imzamda var mail grubu

geçmiş olsun Ninya, umairm güzel istedigin gibi bir Twister bulursun da en yakin zamanda bu sorunlardan kurtulursun.

saolasın valla twister bulamassam olmadı alternatif olarak http://www.tvsturkiye.com/
yada http://www.tvsapache.com/home.aspx

apache
bu motoru alıcam
en azından çin malı değil
 
Son düzenleme:
Katılım
1 Haz 2006
Mesajlar
1,027
Katılım
13 Ara 2005
Mesajlar
448
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba arkadaşlar uzun zaman oldu siteyi ihmal ettim. Ailecek bir tatil yapalım dedik.
Sonra almanya dan kötü haberler geldi 6 gündür de onun moral bozukluğu vardı. Biraz önce de güzel haberler gelince neşem yerine geldi.
Şimdi hafta sonunda her ne şartlarda olursa olsun ya aşkımla ya da kızımla Ankara ya geleceğim açıkcası deşarj olmam lazım.
baco nun da niyeti var herhalde. İletişime geçelim baco:) niyetli isen Kırıkkale de buluşup birlikte gideriz Ankaraya.
 
Katılım
1 Haz 2006
Mesajlar
1,027
kötü haber neyse çok üzüldüm, geçmiş olsun watergun. pazar günü anatolia da bulusup motocross şampiyonasina gidiyoruz sonra da hal kalirsa buz patenine :)
 
Katılım
16 Ocak 2006
Mesajlar
313
Ulen bizim sınav var ya pazar günü hepiniz çıktınız saklandığınız yerlerden,
neyse sınav sonrası belki bi uğrarım yanınıza.
10/İ;
doktor kardeşim,bak sonra stajlar başlamadan bi uğra,mesela bu pazar gel Anatolia'ya,ben olmıcam ama arkadaşlar ilgilenir senle:p
Sonra seneye internlük,tus falan derken sıyırırsın valla:silent:
ninya;
bana öyle bi teklif yap ki,dayanamayıp satayım sana motoru,
ha çekici lazımsa ara 29 beygirimle gelirim:p

Millet işi olmayan varsa bugün Yiba çarşısını falan talan edelim
Akşam 18:00 gibi gitmeyi düşünüyorum,
var mı takılmak isteyen?
 
Katılım
1 Haz 2006
Mesajlar
1,027
@açıkyol

ben istiyorum takilmak, nasil yapalim? eger musaitsen gel buraya mesai çıkışına hem cıbırı gör sonra yollanalim, veya direkt Yiba da bulusalim ben isyeri servisiyle gelirim 18.40 gibi.

evet arkadaşlar yok mu toplu pazarligin gücü ile birşeyler almak isteyen motoruna :p
 
Katılım
3 May 2006
Mesajlar
546
benide alın yiba da takılalım artçı oluyum napalım. yada mitrelios izin verirse onun motoruda alalım ben kullanırım 2 motor gidelim benim ki malum hala arızalı evde kapalı garajımda yatıyo. yeni( sıfır karbüratör bekliyorum) valla bana her türlü uyar yok derseniz otobüse atlar yiba nın onünde inerim. birlikte takılırız sonra dönerim ordan ötobüsle eve.


birazdan sökecem motoru evdeyım zaten 3 gün izinliyim. benzin deposuna kadar temizliycem söküp.
 
Katılım
1 Haz 2006
Mesajlar
1,027
tamam bu durumda Yiba' da bulusuyoruz, ben en iyi 18.40 gibi orda olabilicem, Ninya da gelecek sanirim, msn den konustuk. güzel bir pazar arastirmasi olmasi dilegiyle :)
 
Katılım
16 Ocak 2006
Mesajlar
313
Tamam o zaman gelebildiğiniz kadar erken gelmeye çalışın.
Ben saat 18:00'de en geç orda olmayı umuyorum.
Yeni bi kask almayı düşünüyorum.
 
Katılım
1 Haz 2006
Mesajlar
1,027
ben de kilit alarm vb güvenlik malzemesi ile pantolon bot ve sırtlık bakicam. patolon ve botlar kötüydü gerçekten fiyatlari görece ucuz ama o parayi haketmiyolardi bence. kilitlere bakicaz :)
 
Katılım
29 May 2006
Mesajlar
273
arkadaşlar hevesinizi kırmak istemem ama yiba da kaliteli bişe bulacağını zannetmiorum.mesela açıkyol kask alıcam demiş.bende baktım oraya ama çin malı kask lardan başka bişe göremedim.çin malı kaskıda anatolia da ben göstermiştim zaten size.içi köpük dolu.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst