[Ankara - MT]

bundan sonra buluşmalarda yaptıklarımızı burada yayınlamama kararı aldık. gelmiyonuz buluşma yerine sonra hazıra konuyonuz.
pazar günkü toplantıda motor onarımı bile yapıldı. siz hala gelmeyin

önceden anatolia'da buluşur öyle gideriz toplu sürüş olur.

:rendeer: Ya saip abi kafanızı çok şişirdim bu pazar kusuruma bakmayın sizden sonra eve pateni almaya gittim sonra vazgeçtim dağıttım motoru herşeyi sıkıştırdım yağını değiştim komple elden geçirdim gün batımına kadar uğraştım ama değdi kaymayada gece gittim.

Bolu biraz zor gözüküyor
eğer viper'ın teklifine anatoliada buluşup gideceksek bana uyar

Serhan(setr74);
bizi kaymaya götür:p
Toplu olarak bu aktiviteyi organize edelim arkadaşlar:mrgreen:

10 Eylül'de tus diye bi sınav var ona bi gireyim diyorum,yoksa programlar çok cazip,bi yanda Abant,öte yanda cross şampiyonası.
Neyse biz yine de kaymaya gidelim derim.:)

Abi istediğiniz zaman gidelim gayet zevklide olur :)
klüp antremanları henüz başlamadı gerçi normal seanslarda da kayabiliriz.

beyler bayanlar

beyler bayanlar düzenli buluşmalarınızdan birine gelip sizlerle tanışmak istiyorum. ama motorum henüz yok. Bu yüzden motorsuz katılabileceğim buluşma hangisidir? nerededir ne zamandır? nasıl bulurum sizi? ne güzel olur... :)

Ilgaz

@doktor_oni
Buluşmalar ekstralar haricinden pazar günleri saat:11 gibi Anatolia Showland de oluyor.illa motorla katılacaksın die bişe de yok.Ekstralarıda forumu takip ederek öğrenebilirsin.Saygılar...

arkadaşlar kayma mükemmel olur kesin yapalım.

doktor;
sen ne doktorusun bakiim?:)
biz seni buluruz
can;
az önce serhan aradı hadi kaymaya gel diyor,
ulen ah şu nöbetler!
kayamadık yine:p
baco;
nerelerdesin?
izmir'de görmüşler seni!
ninya;
hallettin mi motoru,geleyim mi çekmeye?
ohyeah;
olum cross sevdasına uğramaz oldun buralara
bak düşüp kırarsan kafanı bakmam,ona göre:p

yaw arkadaslar valla bi pazar günü kırşehire doğru gelin bende bi siftah yapiiim daho motor alındı alınalı bi toplu sürüş yüzü görmedi kırşehir olması şartta deil kırıkkale civarlarıda olu rbiraz benden biraz sizden :)

açıkyol kim izmirde görmüş yaw merak ettim :p

Son düzenleme:
watergun nerde?
hani ona gidecektik bi haftasonu!
en son almanya'dan bize motor getirecekti,dönmedi mi yoksa:silent:
program çok aslında,
kış gelmeden aradan çıkaralım şu gezileri!

açıkyol keşke gelebilseydin antreman zevkli geçti kızılkaplandan ve başkentspordan birkaç sporcu ferdi antreman almıştı ona girdik zaten yarım saha boştu böyle uygun bir akşamı ben önceden haber veririm yada pazar günü halk seansına filan toplu gireriz diğer planlarda çok güzel havalar soğumadan birşeyler yapmak lazım

hmm:) kaymak iyidir, ama hızır ilkyardim olarak açıkyol gelmezse ben de gelmem, ilk müdahale önemli düşüp arka bölgeleri kırdığımızda.

MErhaba Ankara Mt Grubu.. 10 Eylül 2006 Pazar Günü Büyük Bir Organizasyonla Abant Gölü Gezimiz VArdır... Ülke Çapında Bİr Cok ilden Bu Geziye Katılacak Arkadaşlarımız VAr... İstanbul,Eskisehir,Akçakoca,Antalya Vb...

200 Km lik bi yol fazla uzak değil... Siz Ankara Mt grubunuda Aramızda Görmekten Mutluluk Duyarız...

http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=20940

mithrelios;
önce,kaskını,montunu giy
sonra,dizliklerini tak,zaten motordan nasıl düşülür dersini çalışmışsındır diye umuyorum.
bu biraz daha alçak düşüş.
zaten ben de gerekli teçhizatla hazır bulunacam:p
myheart;
bizim ekibin bir kısmı ehliyetsiz,diğer kısmının ise yol deneyimi pek yok.
bi de motocross şampiyonası var aynı gün
velhasıl Ankara MT'den ümidini kes sen
seneye başka bir organizasyonda buluşmak dileğiyle,size iyi eğlenceler.

valla güzel olur ya, tam koruma patencilik, biraz terletir tabi ama güvenlik şart. zaten boyle giderse yakinda araba kullanirken bile tam koruma giymeye baslicam. bot yerine normal ayakkabi giysem motora binerken tedirgin oluyorum. pantolon ve bi sırtlık/bellik alıcam sanirim. korumali bot da artik para olunca napalim nefesimin yettigi bu kadar olabildi, şimdilik normal botla idare edeyim.

bu arada arkadaslar şu iki kilidi almayi düşünüyorum bunlari takip kapali otopark a park edilip zincirle sabit bi yere kilitlendiginde sorun çıkarmı sizce? yoksa kapali garajın içine konulacak, sac ve profilden sürgülü bi kutu yaptiricam motoru içine koyacak.

http://www.koysepete.com/urungoster.aspx?id=41427 -Alarmlı disk kilidi
http://www.hipernex.com/Pro.aspx?CID=1876&IID=18197 -15mm çapında masterlock halat kilit.

bu ikisinin üstüne bi de alarmsiz disk kilit baglamayi düşünüyorum.

@ALL
bu pazar motocross dan sonra kayalım o zman:p

@viper
merkez-ballıpınarköyü arasına 20 km yazmışsın benim bildiğim 30km den fazla
var mı net bişe söliyebilcek...:bounce:

@mito
kilitleri çok pahalı bulmuşsun.:queen: bence gupilya abinin dediği projeyi düşün.

@cano

abi dedigim proje ile bu kilitler asagi yukari ayni paraya mal oluyor. arti o projenin uygulanmasi zor. fakat o tip bir metal kutu kesin çözüm hırsızlıga karsi bence fakat bi de şu var ki misal bi arkadasima gittigimde, okula birakacagim zaman motoru vb hiçbir işime yaramaz, sadece evde işime yarar.

yani kilitleri alayim da durumum olunca o kutuyu da yaptiririm diye düşünüyorum. neyse pazar günü bulusmada detayli konusur fikirlerini alirim herkesin.

mithrelios;
verdiğin linklerde fiyatlar uçmuş!
ben bi ara yiba'ya gidip şu disk kilidi olayına bakacağım.
setr74;
kaskını ne tip boya ile boyamıştın?
sprey boya olur mu,benim kask da çizik içinde,vizörü de değiştircem,hatta yeni bi kask bile düşünüyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hadi Ankara MT !! Abant'ta buluşalım !! :rendeer:

@viper
merkez-ballıpınarköyü arasına 20 km yazmışsın benim bildiğim 30km den fazla
var mı net bişe söliyebilcek...:bounce:

Abi , bize verilen programdan kopyaladım.Ankara civarlarını ben de biliyorum.Bu yol biraz daha uzak olması lazım ama demek ki , grafiği yapan arkadaş kendine güveniyor...:bounce:

Bu arada ; ben orada görevli olacağım , kaç motosiklet grubu gelir onu da bilemem ama belki tesadüf sizlerle tanışabilirsem memnun olurum.:wiinkk:

Ayrıca ; HMK (hitit motosiklet klübü) kurucusu arkadaşlarım ; bu programın hem yarış , hem de festival havasında olacağını ; herkesin çok eğleneceğini söylemişti.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar