​EKEN mi? SJCAM mi? SONY mi? XIAOMI mi? GOPRO mu? Test bizden, karar senden...

Hocam bu bildiğimiz orjinal aparatın birebir aynısımı? Kayış yerine 3m yapışkan ile tutturabilir miyiz bunu?

ben eken sj4000 sj5000 f68 kullandım sanırım bunların hepsini boşver 500 dolar ver gopro5

Hocam teşekkürler, aliexpressden siparis gectim ürünü. Yapıskanda ürünle beraber geliyor mu?

kaska yapistirilan parcanin aynisi o setten cikmiyor, kameranin yaninda veriliyor o arkasi yapiskanli parca. eger kameranin yaninda gelmediyse, set ile beraberinde gelen parcanin arkasindaki süngeri cikar ve saglam cift tarafli band ile kaska yapistir tamamdir :thumleft:

ForzaBJK, aksiyon kamera için başlık açmıştım tek yardım eden sen oldun, 2 gün önce Sony Hdr-a300 aldım. kullandın mı dersen hiç kullanamadım kutusundan aksesuar olarak hiç bir şey yok kask bağlantı aparatı almak istiyorum ama Aliexpreste 20-23 gün teslimat süresi yazıyor Türkiye'de aynı parçayı satan internet sitesi biliyor musun? sadece oval yapışkan alıp kaska takamıyorum üst kısmı oval değil sivri.

üste takamıyorum oval olmadığından

gittigidiyordan aldığım mg135 adlı parça ile uydurdum ama kaskın biraz arkasında kaldı.

son resim iyi çıkmamış.

Benim alabileceğim eken h9r. Ve sipariş verdim. Muhakkak en iyi kamera değil fakat fiyat performans olarak eken h9r yi beğendim. Yaklaşık 130 liraya sipariş verdim. E şimdi daha iyisi var demeyin çünkü onların fiyatı bunun 5, 6 katı.
Ben özellikle güvenlik için motor kaskına takacam

10 numara! Forumdaki en detaylı çalışmalardan biri. Saygı duydum.

burda en baba kamera bence xiaomi yi dir. neden derseniz gece çektikleri fotoğrafa bakın bir de diğerlerine bakın. bende eken h9 var. ama parlaklık ayarı akşamları +2.0 a getirmeniz gerekiyor. eğer bu ayarı manuel yapmazsanız kamera otamatik yapmıyor.

burda en baba kamera bence xiaomi yi dir. neden derseniz gece çektikleri fotoğrafa bakın bir de diğerlerine bakın. bende eken h9 var. ama parlaklık ayarı akşamları +2.0 a getirmeniz gerekiyor. eğer bu ayarı manuel yapmazsanız kamera otamatik yapmıyor.

Karanlıkta çekim konusunda Sony HDR AS50 de fena değil. Aşağıda 1:50 dk dan itibaren zifiri karanlıkta çekim örneği var.
https://youtu.be/4XhbBx7zABo

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
örnek bir çalışma tebrikler gopro nun iyi olduğunu zaten kendini kanıtlamış herkes biliyor fakat ucuz kameraların hangisi bu işi kotarıyor bu önemli bu çalışma ile bu konuda aydınlandı.

EyPX88.jpg
[/url][/IMG]

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:24 ----------

Bu üçüncü sony kameram . kameram kaybolduğu için araştırmalardaydım , ilanlarda bu denk geldi . zaten bu modele karar vermiştim. 4k ihtiyacım yok full hd yeterli benim için . önceki kameram as200 le iki saat fullhd kayıt yapıyordum tek bataryayla yetiyor bana gopro bir saat yazıyor özelliklerinde. çinli markalarında izlediğim görüntülerde ses kaydı çok iyi değil. sony ses kaydında iyi. wifi gps gibi özellikler var ama pili çabuk bitirdiği için benim için olmasada olur kullanmıyorum. 32gb ses kartıyla 750 ye aldım amerika dan 500 dolara hero 6 getirtebilirdim arkadaşlarıma ama ne gerek var 4k için fazladan 300 dolar vermeye .

https://www.youtube.com/watch?v=0NCiUnZZrPY&t=4s

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:04 ----------

sony as200 gece çekimi

en önemlisi gece çekimi, eken bu konuda çok başarısız ama gündüz çekimleri güzel, gece hiç çıkmıyorum derseniz eken alabilirsiniz ucuz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar