Ablacımmm hayırlı uğurlu olsun aynı zamanda sabırlar diliyorum
nerdesin sen kaç gundur yoksun
teşekkur ederim kardeşim
Ablacımmm hayırlı uğurlu olsun aynı zamanda sabırlar diliyorum
Tiyo vereyim. Paylaşımlarında bol bol "bayan, yenge, abla, bacı" kelimelerine yüklen.
nerdesin sen kaç gundur yoksunyoklama alıyorum bak
![]()
Kadın admin var dediler geldik
Merhabalar. Az evvel üye oldum. Çiçeği burnunda bile degil Çiçegi çayırda bir kadın motorcuyum. Yani şöyle ki A2 icin kaydımı yaptim sürüş derslerini bekliyorum. Son derece heycanlı ve bir o kadar da bilgisizim. @awesomee adminimizi tebrik eder sizlerle bilgilenmek üzere forum sayfalarına doğru yol alırım. Sevgiler...
Salon beyfendierini boşverde, sen motor alabildin mi? Bir sene geçti nerdeyseAwesomeden önce
Orman kanunları:ala::
Awesomeden sonra
Salon beyefendileri ::alkiis::
Zerafet seansları
Hosgeldiniz, asl ?)))
Saka bir yana daha saygin bir forum icin kadinlarin ve siz hanimefendi bayaaaanlarin varligi cok onemli. Bu bayaaannn mevzuu ne bilmiyorum ama takildi dilime hadi hayirlisi
![]()
Salon beyfendierini boşverde, sen motor alabildin mi? Bir sene geçti nerdeyse
Öncelikle geçmiş olsun. Ama ertelersen alamazsın motosiklet. bi 11 senede sen beklersinnMaalesef![]()
Kavuşunca aşk bitiyormuş diyorlarlar o sebeple motosiklet almıyorum
Şaka Şaka
2 ay kadar hastanede yattım planlarda değişiklik oldu tabiki.İşle ilgilide sıkıntılar oldu.
Farklı bir bölüm okumayı düşünüyorum,mesleki ideallerim bile değişti rahatsızlığımdan sonra hazırlıklara başlıcam.2018 yazı gibi düşünüyorum ama inşallah yine ertelemek zorunda kalmam.
Forumda da 11 senede alan üyeler varmış
Ne çektim ama![]()
Awesomeden önce
Orman kanunları:ala::
Awesomeden sonra
Salon beyefendileri ::alkiis::
Zerafet seansları
Hosgeldiniz, asl ?)))
Saka bir yana daha saygin bir forum icin kadinlarin ve siz hanimefendi bayaaaanlarin varligi cok onemli. Bu bayaaannn mevzuu ne bilmiyorum ama takildi dilime hadi hayirlisi
![]()
nerdesin sen kaç gundur yoksunyoklama alıyorum bak
teşekkur ederim kardeşim![]()