ilk kadın moderatörümüz awesomee hoşgeldin

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Hoşgeldin, hayırlı olsun. Yönetim forumuna girip erkek egemen muhabbetleri silmek lazım beyler :p

Başarılar hayırlısı nasip olsun.
Tesekkurler :)
Amin :)
Hoşgeldin, hayırlı olsun. Yönetim forumuna girip erkek egemen muhabbetleri silmek lazım beyler :p
Tesekkur ederim olcay,
Yalniz biyikli foto koyup gruba dalarim beni atesleme :) hem erkek ve egemen ikisi yanyana hic hos durmadi ilgimi cekmedi hiiih

Hayirli olsun cagri basarilarr
Tesekkur ederim ermancim :)

ayırlı olsun. olurda bir gün ban yersem kapındayım.eminim bizim kelli felli moderatör arkadaşlardan daha yufka yüreklisindir.

Ilk gorevin forumun daha yasanilabilir bir alan olmasi icin "bayaaaaaan motosikletci dostlarimizin forum icerisindeki sayilarinin artirilmasi " yonunde olmali kanimca, forumun selameti acisindan cok deger gorecek bir uygulama olacaktir ��::plus1::::plus1::::plus1::::plus1::::plus1:: :flower:
Kadın admin var dediler geldik 👋
Merhabalar. Az evvel üye oldum. Çiçeği burnunda bile degil Çiçegi çayırda bir kadın motorcuyum. Yani şöyle ki A2 icin kaydımı yaptim sürüş derslerini bekliyorum. Son derece heycanlı ve bir o kadar da bilgisizim. @awesomee adminimizi tebrik eder sizlerle bilgilenmek üzere forum sayfalarına doğru yol alırım. Sevgiler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Jiletim nerde benim? Olur da biri daha "foruma kadın eli değmesi" yorumu yapacak olursa anında bileklerimi keser acıyı yok ederim...

Hayırlı olsun awesomee abla... Levent abiden geçici bir ban yemiştim, sizden de bir ban yemek isterim yakın bi zamanda

Tiyo vereyim. Paylaşımlarında bol bol "bayan, yenge, abla, bacı" kelimelerine yüklen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:06 ----------

"Asım" arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olmasını dilerim.

Not: Harbiden çok zor bir telaffuzu var bu "awesome" kelimesinin İngilizce'de.

Bizdeki en yakın kelime, söyleniş olarak, "Asım abi" derkenki "Asım" .. :)

Telaffuza da böylece katkıda bulunmuş olduk, netekim ...

İlk harf "a"dan ziyade "o"ya yakındır, daha dogrusu tam arada. Türkçe telafuzuyla "asım" deseniz kimse anlamaz. Ama ilk harfi uzatarak "oosım" deseniz anlaşılır muhtemelen.

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:13 ----------

Başımıza taş yağacak!
Du bakem daha neler görecez şu forumda?:)

Hayırlı uğurlu olsun.

COQ yine yanlış yazmış... Düzeltmek yine başa düştü... Doğrusu:

Başımıza daşla yağcek!
Du bakem da nelee göcez şu forumlada?

Kadın admin var dediler geldik
Merhabalar. Az evvel üye oldum. Çiçeği burnunda bile degil Çiçegi çayırda bir kadın motorcuyum. Yani şöyle ki A2 icin kaydımı yaptim sürüş derslerini bekliyorum. Son derece heycanlı ve bir o kadar da bilgisizim. @awesomee adminimizi tebrik eder sizlerle bilgilenmek üzere forum sayfalarına doğru yol alırım. Sevgiler...

hoşgeldin canım :)
çieçeği çayırda hahah çok güzel olmuş, bilgi anlamında burda çok sey ögrenebilirsin, başlangıç motoru hakkında da bilgi verebilecek çok tecrübeli arkadaşlar var,
Ama şöyle ki sınavın ne zaman ne düşünüyorsun başlangıç motoru bir konuşalım, en müsait zamanında özelden yazarsan da buluşalım,
Tanıyorsam seni burdan anlamamış olabilirim :) mutlaka konuşalım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:51 ----------

ayırlı olsun. olurda bir gün ban yersem kapındayım.eminim bizim kelli felli moderatör arkadaşlardan daha yufka yüreklisindir.

z1000 sesine belki bişiler yapılabilir :) hatrı buyuktur huehuehue

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Başımıza taş yağacak!
Du bakem daha neler görecez şu forumda?:)

Hayırlı uğurlu olsun.

Tamamen katılıyorum hocam. Dırdır yok diye kaçtığımız şu ortama da kadın soktular ya Allah MT yönetimini nasıl istiyorsa öyle yapsın. Son kalemiz de yıkıldı :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamamen katılıyorum hocam. Dırdır yok diye kaçtığımız şu ortama da kadın soktular ya Allah MT yönetimini nasıl istiyorsa öyle yapsın. Son kalemiz de yıkıldı :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Havalı silah forumu yok mu Türkiye'de?

hoşgeldin canım :)
çieçeği çayırda hahah çok güzel olmuş, bilgi anlamında burda çok sey ögrenebilirsin, başlangıç motoru hakkında da bilgi verebilecek çok tecrübeli arkadaşlar var,
Ama şöyle ki sınavın ne zaman ne düşünüyorsun başlangıç motoru bir konuşalım, en müsait zamanında özelden yazarsan da buluşalım,
Tanıyorsam seni burdan anlamamış olabilirim :) mutlaka konuşalım :)

Hoşbulduk .🤗 Çok teşekkür ederim. Hayır tanışmıyoruz ama tanışmayı çok isterim. Dediğim gibi daha o kadar çok yeniyim ki okuyup izleyip en azindan ufak tefek bilgi edinmeye çalışıyorum. Youtube da Sn. Rahmi Barutçu' nun videosuyla Kadın Motorcular Kulübünden haberdar oldum derken instagramdan bir kişiye msj attım o da bu konunun linkini attı hop burda buldum kendimi😊
Sinav 12 Temmuzda. Henüz sürüşe başlamadık. Zaten B oldugu icin sadece direksiyon sınavına girecekmişim. Ders zamanının planlanmasını beklemedeyim. O aradada bilgi edinmeye çalışıyorum. Güzel günler görüp motorları maviliklere sürmek umudu ile :thumleft:

Kale bu yıkılmaz denmez sayın okan hocam,
iftarda bebek parkında sardıgımız dolmaları yiyoruz, yerkenki keyfinizi düşünün :)
dır dır mı yapın yapın dersiniz sonra hheuehu

Hayırlı olsun diyelim :)

teşekkur ederim sevgili ayzek:)

Hoşbulduk . Çok teşekkür ederim. Hayır tanışmıyoruz ama tanışmayı çok isterim. Dediğim gibi daha o kadar çok yeniyim ki okuyup izleyip en azindan ufak tefek bilgi edinmeye çalışıyorum. Youtube da Sn. Rahmi Barutçu' nun videosuyla Kadın Motorcular Kulübünden haberdar oldum derken instagramdan bir kişiye msj attım o da bu konunun linkini attı hop burda buldum kendimi
Sinav 12 Temmuzda. Henüz sürüşe başlamadık. Zaten B oldugu icin sadece direksiyon sınavına girecekmişim. Ders zamanının planlanmasını beklemedeyim. O aradada bilgi edinmeye çalışıyorum. Güzel günler görüp motorları maviliklere sürmek umudu ile :thumleft:

evet şimdi haberini aldım canım, bizim kızlardan birisi ile konuşmuşsun :)
mt toplantısında da diğer toplatılarımızdan seni haber ederim,
mt ailesi gayet güzel bir aile tekrar hoşgeldin :)

BAAAAGGGGYAAAN BU CICEKLER SIZE :rendeer::rendeer:

teşekkür ederim yakuşukluuu bayyyyy :)
Allah egzos(larına) zeval vermesin :)

Aaa harika ! Nicelerinin sayısını arttir lütfen awasome
Hayırlı olsun :) çok hayırlı olsun !

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun, 1/2 yıl gecikmeli olsada yönetim doğru karar vermiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar