TesekkurlerBaşarılar hayırlısı nasip olsun.
AminHayırlı olsun![]()
Tesekkur ederim olcay,Hoşgeldin, hayırlı olsun. Yönetim forumuna girip erkek egemen muhabbetleri silmek lazım beyler![]()
Tesekkur ederim ermancimHayirli olsun cagri basarilarr
Kadın admin var dediler geldikIlk gorevin forumun daha yasanilabilir bir alan olmasi icin "bayaaaaaan motosikletci dostlarimizin forum icerisindeki sayilarinin artirilmasi " yonunde olmali kanimca, forumun selameti acisindan cok deger gorecek bir uygulama olacaktir ��:lus1:::
lus1:::
lus1:: :flower:
Hayırlı olsun awesomee abla... Levent abiden geçici bir ban yemiştim, sizden de bir ban yemek isterim yakın bi zamanda
"Asım" arkadaşımıza da hayırlı uğurlu olmasını dilerim.
Not: Harbiden çok zor bir telaffuzu var bu "awesome" kelimesinin İngilizce'de.
Bizdeki en yakın kelime, söyleniş olarak, "Asım abi" derkenki "Asım" ..
Telaffuza da böylece katkıda bulunmuş olduk, netekim ...
Başımıza taş yağacak!
Du bakem daha neler görecez şu forumda?
Hayırlı uğurlu olsun.
Kadın admin var dediler geldik
Merhabalar. Az evvel üye oldum. Çiçeği burnunda bile degil Çiçegi çayırda bir kadın motorcuyum. Yani şöyle ki A2 icin kaydımı yaptim sürüş derslerini bekliyorum. Son derece heycanlı ve bir o kadar da bilgisizim. @awesomee adminimizi tebrik eder sizlerle bilgilenmek üzere forum sayfalarına doğru yol alırım. Sevgiler...
ayırlı olsun. olurda bir gün ban yersem kapındayım.eminim bizim kelli felli moderatör arkadaşlardan daha yufka yüreklisindir.
Başımıza taş yağacak!
Du bakem daha neler görecez şu forumda?
Hayırlı uğurlu olsun.
Tamamen katılıyorum hocam. Dırdır yok diye kaçtığımız şu ortama da kadın soktular ya Allah MT yönetimini nasıl istiyorsa öyle yapsın. Son kalemiz de yıkıldı :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
hoşgeldin canım
çieçeği çayırda hahah çok güzel olmuş, bilgi anlamında burda çok sey ögrenebilirsin, başlangıç motoru hakkında da bilgi verebilecek çok tecrübeli arkadaşlar var,
Ama şöyle ki sınavın ne zaman ne düşünüyorsun başlangıç motoru bir konuşalım, en müsait zamanında özelden yazarsan da buluşalım,
Tanıyorsam seni burdan anlamamış olabilirimmutlaka konuşalım
Tamamen katılıyorum hocam. Dırdır yok diye kaçtığımız şu ortama da kadın soktular ya Allah MT yönetimini nasıl istiyorsa öyle yapsın. Son kalemiz de yıkıldı :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
Hayırlı olsun diyelim![]()
Hoşbulduk . Çok teşekkür ederim. Hayır tanışmıyoruz ama tanışmayı çok isterim. Dediğim gibi daha o kadar çok yeniyim ki okuyup izleyip en azindan ufak tefek bilgi edinmeye çalışıyorum. Youtube da Sn. Rahmi Barutçu' nun videosuyla Kadın Motorcular Kulübünden haberdar oldum derken instagramdan bir kişiye msj attım o da bu konunun linkini attı hop burda buldum kendimi
Sinav 12 Temmuzda. Henüz sürüşe başlamadık. Zaten B oldugu icin sadece direksiyon sınavına girecekmişim. Ders zamanının planlanmasını beklemedeyim. O aradada bilgi edinmeye çalışıyorum. Güzel günler görüp motorları maviliklere sürmek umudu ile :thumleft:
BAAAAGGGGYAAAN BU CICEKLER SIZE :rendeer::rendeer:
evet şimdi haberini aldım canım, bizim kızlardan birisi ile konuşmuşsun
mt toplantısında da diğer toplatılarımızdan seni haber ederim,
mt ailesi gayet güzel bir aile tekrar hoşgeldin![]()
Aaa harika ! Nicelerinin sayısını arttir lütfen awasome
Hayırlı olsunçok hayırlı olsun !
Hayırlı olsun, 1/2 yıl gecikmeli olsada yönetim doğru karar vermiş.