ilk kadın moderatörümüz awesomee hoşgeldin

Super Moderator
Kadın admin var dediler geldik 👋
Merhabalar. Az evvel üye oldum. Çiçeği burnunda bile degil Çiçegi çayırda bir kadın motorcuyum. Yani şöyle ki A2 icin kaydımı yaptim sürüş derslerini bekliyorum. Son derece heycanlı ve bir o kadar da bilgisizim. @awesomee adminimizi tebrik eder sizlerle bilgilenmek üzere forum sayfalarına doğru yol alırım. Sevgiler...

Hosgeldiniz, asl ? :))))

Saka bir yana daha saygin bir forum icin kadinlarin ve siz hanimefendi bayaaaanlarin varligi cok onemli:). Bu bayaaannn mevzuu ne bilmiyorum ama takildi dilime hadi hayirlisi :)

Awesomeden önce

Orman kanunları::pala::

Awesomeden sonra

Salon beyefendileri ::alkiis::

Zerafet seansları

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Saka bir yana daha saygin bir forum icin kadinlarin ve siz hanimefendi bayaaaanlarin varligi cok onemli:). Bu bayaaannn mevzuu ne bilmiyorum ama takildi dilime hadi hayirlisi :)

Bizim çay vardı ne oldu ona? Parayı romada ye bitir, çayı/kahveyi unut. :bounce:

Salon beyfendierini boşverde, sen motor alabildin mi? Bir sene geçti nerdeyse

Maalesef :(
Kavuşunca aşk bitiyormuş diyorlarlar o sebeple motosiklet almıyorum :)
Şaka Şaka
2 ay kadar hastanede yattım planlarda değişiklik oldu tabiki.İşle ilgilide sıkıntılar oldu.
Farklı bir bölüm okumayı düşünüyorum,mesleki ideallerim bile değişti rahatsızlığımdan sonra hazırlıklara başlıcam.2018 yazı gibi düşünüyorum ama inşallah yine ertelemek zorunda kalmam.

Forumda da 11 senede alan üyeler varmış :)

Ne çektim ama :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Maalesef :(
Kavuşunca aşk bitiyormuş diyorlarlar o sebeple motosiklet almıyorum :)
Şaka Şaka
2 ay kadar hastanede yattım planlarda değişiklik oldu tabiki.İşle ilgilide sıkıntılar oldu.
Farklı bir bölüm okumayı düşünüyorum,mesleki ideallerim bile değişti rahatsızlığımdan sonra hazırlıklara başlıcam.2018 yazı gibi düşünüyorum ama inşallah yine ertelemek zorunda kalmam.

Forumda da 11 senede alan üyeler varmış :)

Ne çektim ama :)
Öncelikle geçmiş olsun. Ama ertelersen alamazsın motosiklet. bi 11 senede sen beklersinn :)

Çözümü: Bitane cg/cup, bi kask bi eldiven tamamdır. Gerisi kendiliğinden gelir.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Awesomeden önce

Orman kanunları::pala::

Awesomeden sonra

Salon beyefendileri ::alkiis::

Zerafet seansları

MT son derece demokratik,çoğulcu ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla her zaman yönetilmiş olup,orman kanunları kısmını esefle kınıyorum :p

Ara ara dikta rejimi olsa da çokta şey etmemek lazım.

Asl? ::koop::
Forum kullanmayalı yüzyıllar olmuştu ama bu muhabbet daha da eski. Yüksek doz nostalji oldu 😁
Bayan mevzusu da nerden çıktı ben de bilmiyorum ama malesef yapışmış lugatımıza biz de silmekte zorluk yaşıyoruz. Neyse çok ta baymayayım. Hoş buldum 😊

kadın moderatör gelince "motor meslek lisesi" kıvamında olan sitemiz birdenbire "bayan kuaför salonu" ortamına dönüştü.

Yooo
Prensiplerimden vazgeçemem
Honda cbr 125R düşünüyorum.::149::Birgün benim olacak.
Ekipmandan,botun içine giyeceğim çoraba kadar hayalimdeki gibi olmalı.

Dediğiniz gibi düşünsem mesai sonrası pizzacılara motokuryeliğe girer yine binerdim :)

Ama bu konuda çok idealisttim,tulum,kask,bot,çantalar,ekipmanlarım,herşey düşündüğüm gibi olmalı.

Bakım,tamirat için emanet edeceğim ustayı bile şimdiden özgeçmiş araştırmasına soktum :cherry:

Kübra tebrikler,görmek istediğim farkindalik seviyesi. Kervan yolda düzülür mantığı ile motor almayın arkadaşlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar