Hayırlı olsun başarılar ::hosgeldi::hosgeldi::hosgeldi
teşekkür ederim
teşekkür ederim
banlama ve ceza verme mevzuundaki kabiliyyetlerinizi üzerimde denememenizi istirham eder, yeni vazifenizde hayırlı muvaffakiyetler dilerim.
abicim foruma girmek istemediginde lucasa değil bana soyle sen
Ilk gorevin forumun daha yasanilabilir bir alan olmasi icin "bayaaaaaan motosikletci dostlarimizin forum icerisindeki sayilarinin artirilmasi " yonunde olmali kanimca, forumun selameti acisindan cok deger gorecek bir uygulama olacaktir ��:

lus1:::

lus1:: :flower:
walla kadın klubu olarakta büyük bir aileyiz,
aslında orda olmamdaki en buyuk sebep bir azınlık olarak yardımcı olmak ben gibilere, ilk motor kullanma dönemlerimde çok zorluklar çektim ziyadesiyle, sağolsun onlarda beni bırakmadılar,
Mt hepimiz motor hakkında bilgi yazıdıgmızda çıkan ilk site,
ama evet kadının oldugu her yer daha nezih diyim

ne çok okdr iyi bende aynı fikirdeyim forumun selametini düşünümez miyim, ne çok ben çektim yahu

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:14 ----------
aduket yetkisini az kullanacağın, bol empatili bir yöneticilik görevi sürdürmeni temenni ederim.
tebrikler & başarılar.
aduket erkeksel seyler, sanırım daha çok chun-li olurum ben, ters dönen tekmesiyle benim cocuklugum oyle gecti
ya ne güldüm, aynen toplarım tabiki temizlik işini halledebilrim, gayet iyiyimdir kuvvemira abi
Hayırlı olsun, ve tebrikler.
Kuvvetmira'nin aksine, herhangi bir problem oluşturduğumda ne ceza hakkediyorsam gözümün yaşına bakmadan verebilirsiniz.
Katılıyorum. Lakin demesi kolay, ama yapması kolay değil. Bir çözüm olarak bol bol kız çocuk yapmayı öneriyorum.
teşekkur ederim, aynen soylemesi kolay, maalesef kadına bakış açısı değişmediginden, toplumları değiştirmek imkansız hale geliyor..