Cbr alırdım )
Son düzenleme:
Daha geçen ay iki motor arasında kalıp Cbr almış biri olarak, eğer İstanbul gibi imkanları bol bir yerde olsaydım Rs200 alırdım.
Bi kere ABS var. Görüntüsü daha iyi ve daha yeni bir motor.
Ama servis ağı sebebiyle Honda aldım. Ha pişman değilim. Cbr da çok güzel bir motor. Ama önümde ani fren yapan biri yüzünden yere yapışınca, "Neredesin ey abs" dedim hani
Her ne kadar Japon motor algısı yüzünden bajaj ile kıyaslanmaz denilse de bence motosiklet bazında yüksek cc ler haricinde Japon motorların da öyle çok bir kalitesi yok. Devir ekonomi devri artık. Fabrikalar hep ucuz iş gücünün olduğu yerde. Yoksa o eski Japon üretim YBR lerin bile namını az duymadık. Da bitti işte o devir.
Öncelikle motora iyi bakmış bir racing kullanıcısı bulmak gerçekten şans işi. Ben tanımadığımdan almam mesela. Bu arada önemli bir nokta, 2016 rs200 lerde ABS YOK! 2017 modellerde var. Sizin belirttiğiniz tercihler arasından bir miktar daha ekler 2017 rs200 alırdım, ikinci ele bile düşmeye başlar yakında.
Öncelikle motora iyi bakmış bir racing kullanıcısı bulmak gerçekten şans işi. Ben tanımadığımdan almam mesela. Bu arada önemli bir nokta, 2016 rs200 lerde ABS YOK! 2017 modellerde var. Sizin belirttiğiniz tercihler arasından bir miktar daha ekler 2017 rs200 alırdım, ikinci ele bile düşmeye başlar yakında.
sen ns ile karıştırıyosun hocam. onlara 2017 de geldi.
Merhaba;
Ben nc 700 x kullanıcısıyım arkadaşlar. ama daha önce cbr 250 600rr kullandım rs200 de test etme imkanım oldu. sana tavsiyem rs200 bi defa abs li ve sıfır bir motor alacaksın. cbr 250 ile kıyaslama çok doğru değil esasında cbr 250 daha tatmin edici hız konusun da ama abs olmayışı dezavantaj ve virajlarda da çok iyi değil bana göre. istanbuldan 20 k honda temiz bulmak bence zor. hemde ilk motor un bırak tipi güzel abs olan ve sıfır bir motor al. rs ile alakalı sorunlar : sele rahatsız özellikle artçı berbat. en büyük problem ise 2016 modellerin neredeyse yarısında krank sorunu var ama garantiden değiştirilebiliyor. he bu arada rs alırsan garantili bir motor almış olacaksın. bunlar işin maliyet kısmı dostum zevkine gelirsek zevk senin hangisini daha çok beğeniyorsan onu al![]()
Ağalar benimde merak ettiğim konu sollama yaparken, makas atarken veya ani hızlanmaları daha iyi yapan hangi motor ? Lütfen cevap verin...
RS in goruntusu daha guzel diyen olmus.Yani bilmiyorum RS denen motoru alcagima ns alirim ne oldugu belli.RS200 kadar komik duran bir motor gormedim.O corba olmus kafa,gidon,depo motor resmen ortaya karisik hicbi albenisi yok.Tasarim olarak gordugugum en berbat motorlardan