BİR İNSANIN NORMAL GÜNÜ GEÇMEZ Mİ YAHU TATİL DE DAHİL..

DKN

bizim de yurdu sopalarla bastılar mahalle serserileri. neymiş, birisi dışardan küfür etti diye tüm yurdu dövmeye gelmişler. kafamda kask var dışarıya çıkacam oturuyorum içerde elimde de sazım var. Yola çıkmadan ömce son kez çalışyorum derken odama bi anda eli sopalı iki adam geldi. Full ekipmanın avantajı ile sazı geçirdim kafasına. Diğerine de barfix demiri ile daldım derken karşı odadan iki eleman gelip patakladılar. toplam 8 kişilermiş, birkaçı da tabancalıymış.

Sonuç olarak; sazım çatladı... Ve 2 3 gün boyunca emniyette sabahladım. bir haftadır bu yüzden pek buralarda takılmıyorum.
https://www.evrensel.net/haber/320694/itu-vadi-yurtlarinda-kalan-ogrencilere-saldiri

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
KUVVETMİRA'yı tırsıttım hahaha :pl: (şaka yapıyorum ciddiye almayın :)) bu bir çeşit psikoloji testi, hem forum üyelerinin hemde fatihin tepkisini merak ettim sadece.

jimi geçmiş olsun, maddi hasara uğramışsın peki kim karşılayacak?

ilk vurduğu gitar ltd ec50, 500 tl bile değil değeri...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:04 ----------

KUVVETMİRA'yı tırsıttım hahaha :pl: (şaka yapıyorum ciddiye almayın :)) bu bir çeşit psikoloji testi, hem forum üyelerinin hemde fatihin tepkisini merak ettim sadece.

jimi geçmiş olsun, maddi hasara uğramışsın peki kim karşılayacak?

uzun sap oyma tekne de vardı ama onu vurmadım. vurduğum saz 100 tl lik bişey, onu da kendim yapıştırdım, yaprak bağlama olduğu için işçiliği kolay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar