Mitas MC 50 almıştım. Sorunsuz kullanıyorum.Bir sene oldu sabah ve akşam lastik ısınmadan sert frenlerde kayma yapıyor. Ben genelde agresif kullanmadığım için orjinal lastiklerinden çok daha iyi olduğunu gördüm. Ancak Diğer arkadaşların da vereceği markaları değerlendirmende yarar var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:41 ----------
Öncelikle kazasız sürüşler dilerim. Çok doğru tercih yapmışsınız. Uzun yolda da şehir içinde de çok keyifli bir kullanım sunuyor. Şehir dışında 110-120 arası sabitleyin üzmeden götürür her yere. Parçası bol ve ucuz. Ben 1 litre ile 30-33 km arası gidiyorum. bugünkü benzin fiyatlarıyla 16-17 kuruş yakıyor.Bugün 52 tl benzin aldım toplam 325 km yapmışım hesap km de 16 kuruş. hemen hemen şehir içi ve dışı aynı oranlarda yakıyor.
İlgi ve alakanız için teşekkür ederim. Sizede kazasız sürüşler dilerim. Şuana kadar gayet memnunum. Kullandığım bölge sürekli trafiğin yoğun olduğu yerler olduğu için biraz tedirgindim vitesli motor alırken. Hem trafik hemde yakıt açısından. Bundan önce PCX'im vardı açıkçası sıfır sıkıntı yaratıyordu. Vitesli motor öğrenme uğruna Pulsar'ı seçtim. Umarım mekanik olaylarında da sorun çıkarmaz.