[Ankara - MT]

bende Anatolia gelmek isterim ama ehliyet olmadıgından sorun yasamamak icin gelemiyorum.ama yine cankaya or-an yanı buralara yakın cevrelerde ki gezi ve toplantılara katılcam

aslinda oran'dan doğru tamamen ara yollardan gelebilirsin. öveçler'e çıkarsın ve sonra da çetin emeç'i dik geçerek türk ocağı'na. google earth'den biraz bak istersen. pazar günü de çevirme olmaz herhalde özellikle öğlen o saatlerde.

beyler benım motorun karbüratör komple değişecek dolayısıyla salıya dedıler ama mondiali aradım erken cıkarmaya calısacaklar muhtemelen ben pazar motorsuz olacagım yani motor evde ama calısmıyor. o yüzden siz takılın ben arkadasın ybr yi alabilirsem gelirim. yoksa size iyi eglenceler demekten baska bişey gelmıyo aklıma.

Arkadaşlar , merhaba ;
9- 10 Eylül , Gölbaşı Kros Yarışları ; bildiriyorum!
Gelip gelmeyeceğinizi bana bildirirseniz.Sizlerle tanışmaktan memnun olurum!

Ninya geçmiş olsun
benim sorunda hala tam çözülmüş değil ama idare ediyorum yağ hortumunu onarttım bu kez radyatörden ufak bir sızıntı var ama eh işte idare ediyor göbekteki boşluğuda aldırmam gerekecek yinede gelebilirsem pazar günü gelirim herhangi bir organizasyon varmı?

Ankara'lı yeni bir üye olarak merhaba. Ankara'da iyi (kaliteli-kapsamlı eğitim veren) bir sürücü kursu arıyorum. Tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Teşekkürler.

Ankara'lı yeni bir üye olarak merhaba. Ankara'da iyi (kaliteli-kapsamlı eğitim veren) bir sürücü kursu arıyorum. Tavsiye edeceğiniz yerler var mı? Teşekkürler.

ben bahçelievler sürücü kursunun balgat şubesinden almıştım. eğitim veriyorlar. ve yeterli oluyor.

Ehliyet için mi yeterli diyorsun, gerçekten yeterli bir eğitim mi diyorsun? Gerçekten yeterli eğitim veren bir iki yer var. Birisi Ulusan Motor galiba, ikincisi de bir adam vardı, neydi adı? Pro bilirdi.

adl305ag7.jpg

krosafis.jpg

ANTRENMANLAR : CUMARTESİ SAAT > 12:00 da başlayacağını tahmin ediyorum.

YARIŞLAR : PAZAR SAAT > 11:30 da START alacaktır.Eğer değişiklik olmazsa tabiki...

hani yaa hiç bişe yazmamışsınız.buluşmadınızmı pazar???Arkadaşlar Türkiye nin en büyük 2. iliyiz ama en az bizim topic konuşuor.Bizde kimse bişe yazmıo.dierlerine bakıorum.kaynatıo millet paso...

hani yaa hiç bişe yazmamışsınız.buluşmadınızmı pazar???Arkadaşlar Türkiye nin en büyük 2. iliyiz ama en az bizim topic konuşuor.Bizde kimse bişe yazmıo.dierlerine bakıorum.kaynatıo millet paso...
Evet haklısın sanırım aktif olma zamanı geldi arkadaşlar 9/eylülde nasıl görürüm sizleri Gölbaşında?

bundan sonra buluşmalarda yaptıklarımızı burada yayınlamama kararı aldık. gelmiyonuz buluşma yerine sonra hazıra konuyonuz.
pazar günkü toplantıda motor onarımı bile yapıldı. siz hala gelmeyin

Evet haklısın sanırım aktif olma zamanı geldi arkadaşlar 9/eylülde nasıl görürüm sizleri Gölbaşında?

önceden anatolia'da buluşur öyle gideriz toplu sürüş olur.

Son düzenleme:
ben gelemedim, ne motor ne araba olunca ne de bulusma mekanina yakin bi yerde olmadigimdan o sabah :( neyse direksiyon sinavi 16 Eylül'deymiş bu durumda ehliyeti alirim 25 Eylül' de tahminimce. annem de yarin görecek motoru iş yerime gelip o sorunu da halledip yanıma alinca motorumu son bulusmalari artik hiç kaçırmayacagim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar