bisiklet sürsene kardeşim biraz, şu yeni nesile gıcık olan bir benmiyim acaba? biraz güzel şeylerle vakit geçirseler. niçin hiç fiziksel aktivite de bulunma isteği duymazlar.
ben iş hayatına başlamadan önce kilometrelerce yolu bisiklet ile giderdim. sağlıklı bir vücut için hareket edin biraz, nedir bu tembellik.
özel hayatını bilmiyorum belki düzenli spor yapıyorsundur. kimileri az diyebilir ama ben maksat dolaşmak olsun diye haftanın yarısı 50 kilometreden fazla bisiklet sürüşü yapardım.
anayola çıkmasamda caddelerde sürerdim fakat iş hayatı başlayınca motosiklete yönelmek zorunda kaldım. motosiklet öncesi benim vazgeçilmezim bisikletti.
Beylikdüzü-Kumburgaz(14 küsür km) yürüme 1 saat 10 dakika, bisiklet ile yarım saat falan sürüyordu. ben genelde kumburgazdan çıkar esenyurta giderdim ve batıköyün içerilerinden dolaştığım için yaklaşık 30 km civarı bir gidiş ve o kadarda geliş vardır.
google map demesine göre anayoldan gidiş rotam 24 km küsür gözüküyor ama ben dediğim gibi hem büyükçekmecenin hemde batıköyün içerilerinden dolaşıyordum.
bilgisayar donanımlarıyla uğraşmak ayrı bir hobim, esenyurta ekran kartı falan almaya giderdim zevkli olurdu

hiç unutmam 20 liraya hd 3650 ekran kartı almıştım. şimdiye kadar aldığım en fiyat/performans ürünüydü, zaten bilenler vardır hd3850 efsanedir ve hd3650 onun altında bir kart ama oldukça iyi ve 20 lira. (6 sene yada 7 sene öncesinden bahsediyorum)