Macit,teşekkür ederim,sağol.
Greenarrow,sağol. Dediğin herşeye katılıyorum motorla ilgili. 675 çok başka bir motor. Çok istediğim ve beğendiğim bir makinaydi uzun yıllardır,yuvarlak farlı olan modellerinden bugüne. Teknik özellikleri, parça kalitesi başka bir makina. Almadan çok araştırdım,triple sahibi olan ve üzerinde 20 bin km devirmiş kullanıcılar ile konustum. Videolar vs olumsuz hiçbir soylenmiyor neredeyse. London'da yaşarken orda çokça görüyordum ve istiyordum fakat kafamdaki motor sıralaması önce r6 , hevesimi alıp sonra st veya brutale bakmakti. Sıralama değişti
ST farklı bir motor,beni mutlu edeceğine eminim, SS makinaya ve sürüşüne en yakın model. Senle bir konuda ayrıştım,ben motorun en çok ön kısmına bayılıyorum ve farların tamamen açık kalmasını istiyorum. Muhtemelen fly s takmam
Haşmet teşekkür ederim. Gerçekten çok içime sindi alırken. R6 alsam anca bu kadar sinerdi ve belki sinmezdi,yeni çıktı hala gelemedi ülkeye, üstüne fiyatı çok yukarda giriyor bizim piyasaya.
ABS aradığım en birinci özellikti. Abs var,gayet iyi çalıştığını okudum yorumlarda. 600cc ss lerin tr ye gelen versiyonlarinin en buyuk eksigi abs. Ornek 600rr combine abs li versiyonunu Amerika'da artı verip alabiliyor binici, Turkiye için bayilere sordugumda parasini vericem getirir misiniz e cvplari hayır oldu. Merakımdan sordum,belki savsakladilar,gayri ciddi cvplardi belki ama 2-3 bayi aynı şeyi söyledi.
Whitedeamon,sağolasın. Farklı bir motor,görünüşünü çok beğenen de var hiç beğenmeyen de. Özellikle ön far tasarımı en güzel kasa bana göre. Trapezoid şekilde olması ve tamamen farın çıplak şeklini çok seviyorum. Farlar böceğin gözü aynalarda anteni

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:35 ----------
R6 nın böcek kasasına bayılırım efsane motor. Keza st de böcek kasa bence. Peygamber devesi diye bir bocek var. Kesinlik tip çok benzer hem r6 nın hem st nin