- Konu Yazar
Nereden yaptırdınız üstadım sağı solu arıyorum resmen tavan fiyattan yapmaya yanaşmıyor hiçbir şirket
Arkadaşlar 27 yaşındayım üzerime kayıtlı ilk motorum ve hiç kazam yok. Teklifi sigortam.net ten aldım sadece 489 tl anadolu dedi en düşüğü. Bende nasıl olur tavan fiyat uygulaması yokmu diyince var ama ekstralarla satıyor şirketler hiçbir şirket tamel hizmetle sigorta satmıyor dedi.
Yahu kasko mu bu? Ne ekstrası koyuyolarmış?:farao:
Şikayet edin, diğer arkadaşın dediği gibi standart/temel bir trafik sigortası yapabilmeliler.
SBM'den de sorgulatın(LINK)
Dün aldığım 2. el motosikletime min. 500 tl sigorta çıkıyor. Hiçbir fiarma tavan fiyat uygulamasını uygulamıyor. Devlet uyuyor herhalde. Kanunlar bir tek garibanlara işliyor.
bu çok bir para değil. ben 1390 liraya yaptırdım. bir sonraki dönemde daha düşük rakam çıkacaktır eğer kaza yapmaz iseniz.
500 lira senelik sigorta için yüksek değil.
Nasıl çok değil. İlk motorlu taşıtım olduğu için bana bile 275 tl çıkmış nerdeyse yarı yarıya 500 tl çok değil mi.
siz şimdi 500 liraya çok diyorsunuz ama bu yeni sistem gelmeden önce 500 lira civarı fiyatlara ulaşan kişi sayısı çok azdı. o zamanlarda ben 1400 liraya sigorta yaptım işte.
500 lira ilk sigorta için fena sayılmaz. 900 lira falan olsaydı yada 700 olsaydı o zaman biraz fazla derdim.
bence üzerinizde kaza vs. bişeyler var. Sıfır motoruma(ki benim de ilk aracım) 317 tl çıktı. Bu yılı kazasız atlatırsam(inşallah) seneye daha da düşük çıkar