Sigorts tavan fiyat uygulaması hikaye çıktı

acenteler teklif verirken ekstra hizmetli trafik sigortalarını satmak istiyorlar,

standart trafik sigortası arasında iki katı fiyat farkı var..

bana 193 tl standart , 360 tl super , 400 tl extra trafik sigortası seçenekleri çıkıyor Anadolu sigorta online sitesinden..

yetkili acentayı arıyorum direk 400 tl diyor içerikten bahsetmeden..

Uzun uğaraşlar sonucu, mahallemdeki küçük bir acenteya 319 tlye yaptırabildim. Adam epey uğraştı. Allianz dan yaptırdı, sigorta şirketi motorumun 4 tarafından çekilmiş fotosunu istedi. Çektik yolladık, acenta benim için devamlı müşterim aracı cok temiz filan dedi, halbuki ilkkez görüştük ennihayetinde halletti sağolsun.

Uzun uğaraşlar sonucu, mahallemdeki küçük bir acenteya 319 tlye yaptırabildim. Adam epey uğraştı. Allianz dan yaptırdı, sigorta şirketi motorumun 4 tarafından çekilmiş fotosunu istedi. Çektik yolladık, acenta benim için devamlı müşterim aracı cok temiz filan dedi, halbuki ilkkez görüştük ennihayetinde halletti sağolsun.

Fotoğraf olayını bana da yaptılar. Kıza dedim: Kasko mu yaptırıyoruz? Niye fotoğraf istiyor bu adamlar. Bu yasadan sonra traktör ve motosikletler için foto ister olmuş beyefendiler. Çalışan erkek olaysaydı: egzozu yakın çekim al diyecektim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar