50 tl ye aksesuar nos yapımı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
beyler güzel duruyor onu baştan diyim

şimdi ilk önce internetten ufak bir yangın tüpü alıyorsunuz (30) tl
sonra onu bir güzel zımparaya vurup kırmızı boyasını ve etiketlerini söküyoruz (2 tl ) tabiki kafasındaki tabansınıda söküyoruz ( gösterge paneli kalacak )
arkasından koyu mavi sprey boyayla tüpümüzü bir güzel boyuyoruz (onun parasını naparsınız bilemem onu hesplamamışım )
arkasından bir reklamcıya gidip internetten buldugumuz nos etiketini bastırıyoruz (10) tl
ve güzelte tüpümüze dengeli şekilde yapıştırıyoruz
hemen sonrasında scooter motorların eksoslarını bağlamak için kullanılan metal kelepçe alıyoruz 2 tane (10) tl
bir güzel kuyruk altına monte ediyoruz nasıl monte edecez diyenler onuda bi zahmet siz halledin (ücretsiz)
herhangi uyacak bir kabloyu tüpten çıkartıp motor blogunda boş bir yere plastik kelepçeyle tutturun ( para vermenize gerek yok gidin 1 tane isteyin verirler )
sonuç bu hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
bu arada arkadaşlar motor benim degil sadece nasıl yapılcagını açıkladım bilginize

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
amaç ne burda ,,gerçekte olmayan bişeyi varmış gibi gösterince ne olucak onu anlamıyorum,,nos var diye senle yarış yapmaya kalkanlardan tokat yemekten tokat manyagı olursun,görüntü var icraat yok..başka bi moka yaramaz

Son düzenleme:
Amaç görsel tabiki neden boşuna soru soruyorsunuz ki ? Dikkat çeker, albenisi artar motorun. Güzel çalışma...

Forumdan Uzaklaştırıldı
amaç ne burda ,,gerçekte olmayan bişeyi varmış gibi gösterince ne olucak onu anlamıyorum,,nos var diye senle yarış yapmaya kalkanlardan tokat yemekten tokat manyagı olursun,görüntü var icraat yok..başka bi moka yaramaz
amaç aksesuar dostum başlıktada yazıyor ve ayrıca sen bir daha benim konulalrıma yorum yapma tamam o kadar gerçegini yapmak istiyorsan 2 bin tl ye gerçek kitini satıyorlar gider ondan taktırırsın istedigini tokatlarsın sende bu kadar basit

amaç aksesuar dostum başlıktada yazıyor ve ayrıca sen bir daha benim konulalrıma yorum yapma tamam o kadar gerçegini yapmak istiyorsan 2 bin tl ye gerçek kitini satıyorlar gider ondan taktırırsın istedigini tokatlarsın sende bu kadar basit

nooldu zorunamı gitti,,ben gerçekleri söyledim ,doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış zaten

ayrıca burası senin forumun değil nereye yorum yapıp yapamayacağıma sen karar veremezsin

konu açıyorsan iyi veya kötü eleştirilerede katlanmak zorundasın kardeşim,,herkes seni pohpohlamak zorunda değil

herkese açık burası

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
nooldu zorunamı gitti,,ben gerçekleri söyledim ,doğru söyleyeni 9 köyden kovarlarmış zaten
ayrıca burası senin forumun değil nereye yorum yapıp yapamayacağıma sen karar veremezsin

konu açıyorsan iyi veya kötü eleştirilerede katlanmak zorundasın kardeşim
kardeş bi git ya benim konularıma mesaj yazma senden hoşlanmıyorum bu kadar basit ok

sen karar veremezsin kardeş bunu anlamadınmı hala
sadece yazdıklarıma cevap vermezsin okadar

Romedon
senlede problemimiz var anlaşılıyor daha önceden sen bilirsin

yazdıklarıma bak bakalım senin dediğin gibi heehhe yazarım hehehe olurum gibi bişey yazmışmıyım

her konuya yorum yaparım ayrıca ben ortaya yazdım

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:06 ----------

herkes eleştirilere açık olmalı

Son düzenleme:
Aklıma teyipten çııvvv diye ses çıkartan çakma noscu şahinciler geldi, hafiften midem kalktı diyebilirim :sunny:

her açılan konu tatlsert eleştirilere açık olmak zorunda.konuyu açan arkadaşımız da eleştirilere olgunlukla karşılık verirse eleştiriler bile tatlı olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar