kadınlar çok farklı varlıklardır yani erkeklerden çok farklıdırlar. kimi zaman özgürlük isterler kimi zaman ise bir başkasının himayesi altında yönetilmek isterler yani tam olarak ne istedikleri belli değildir ve değişkendir. duygusal zannedersiniz ama kadınlar erkeklerden daha gaddar canlılardır ve bir olay olduğunda hemen sinirlenip düşünme özelliklerini devre dışı bırakırlar. kavga anında hiç düşünmezler ki o insanın bir daha yüzüne bakacağını ve sonradan pişman olurlar, ama sıkıntı şu ki bu sorunu her defasında tekrar ederler çünkü kadınları ben çözebilmiş değilim.
sevgili demekten ziyade benim sevdiğim bir kaç kız oldu ve karşılıklı bir sevgiydi ama evlenebilecek maddi durumda olmadıktan sonra son buluyor ilişki. yani benim evlenmem için 1 tane dairem olacak ve aylık gelirim en az 4 bin lira olacak ki ben evleneyim.
evlenirsem de 3 sene falan çocuk yapmam çünkü gerçekten insanı tanımak için beraber senelerinizin geçmesi gerekiyor ve çocuk olduktan sonra ayrılamıyorsunuz. ben zaman geçirdiğim kızlarla hiç o malum işi yapmadım, evlenene kadar da olmayacak. ama belli olmaz belki kendimi tutamayabilirim çok kötü durumdayım.
dediğim gibi kadınlar gaddar canlılardır bakmayın öyle sevimli cici bici göründüğüne, imkanları olduğu zaman kızdığı kişileri çok kötü duruma sokmak isterler ve hiç merhamet etmeden yaparlar. buna karşın bir erkek çoğu zaman merhamete gelir vazgeçer.
benim yeni arkadaş edinme gibi bir derdim yok. kız bulmak zor değil, boş bir gününde atla motosikletine şöyle bir hastaneleri gez

kendime uygun bir kız bulmak için önce maddi duruma ihtiyacım var. evsiz barksız evlenenler çok cesur insanlardır ve ben onların yaptığı bu hareketi yapamam.
alınmam abi sıkıntı yok; ama nasıl arkadaş edinebilirim o sıkıntı...
paran varsa o iş tamam

önce iş güç ev bark sonra at avrat silah. para olcak önce. aşkla karın doymuyor diyorlar. sosyalleşme kavramını hiç aklına bile getirip piskolojini zorlama.
ben sosyalleşeceğim diye sevmediğim etkinliklere yada sevmediğim insanların arasına karışmam. yapım gereği istediğim gibi yaşamayı tercih ederim ve yine yapım gereği sevmesemde sorumluluklarımı yerine getiririm ama sosyalleşmeyi pek sorumluluk olarak görmüyorum.