.......nasıl arkadaş edinebilirim o sıkıntı.........
Cimi biraderim senki gitarların efendisiyim diyorsun al gitarını in sahile yahu sen muzisyen adamsın hatunların ruhunu esir alırsın
.......nasıl arkadaş edinebilirim o sıkıntı.........
Çok şey kaybetmemişsin. Bizim olduda ne oldu. Eninde sonunda piçin birini bulup ona veriyor çoğunluğu. O zaman hiç olmamasının daha iyi olduğunu düşünüyor insan.
Senin durumunu bilmem ama genelde genç arkadaşlara tavsiyem şu; tabi ne kadar ahlaklı olduğu tartışılır ama evlenmeden önce paraylada olsa biraz ilişkiye girmeleri. Ileride aklında kalıyor. Gençken yapamadıklarını evliyken arıyor insanlar. Ha iradem çok sağlam diyorsa helal olsun.
Cimi biraderim senki gitarların efendisiyim diyorsun al gitarını in sahile yahu sen muzisyen adamsın hatunların ruhunu esir alırsın![]()
....boşa umut aşılamayı ve aşılayanları sevmem. gerçekler acıdır. yalnızlığında boğulup gidiceksin.....
Benimki de iç kapanıklık ama benim içe kapanık olmamın sebebi çevrem tarafından şu ana kadar hiç ciddiye alınmamış, sürekli dışarıda bırakılmış birisi olmam. Sadece işleri düştükleri zaman aranan eleman oldum. "Başgan falanca yere gidiyoruz sen de geliyon mu" diyen yok...
Peki tek başıma ne yapacam ben bu dünyada...[/QUOTE]geliyon mu diye çağırmak çözüm değil, boş boş takılanlardan uzak dur. senin hedefin attığını 12 den vurmak.
Ne güzel abi... En azından yaşamayı sevdirecek birisi var, uğruna çalışabileceğiniz birisi var.Ya ben ne yapayım jimi.
5 senelik ilişkim var, ihtiyaç kredisi gibi.
Seneye haziranda evlenirim en erken.
Bundada hayır var diycen içine kapanma.
Hiçbir kıza karşı cinsel bişey düşünmedim ben...
o zaman ordan kaybediyosun jimi, biliyosun diken sevilir :cherry:
Hayatımı sürdürecek birisini değil de bir o**** arıyor olsaydım dediğinizi yapardım.
Gitarla gelen gitarla gider abi... Bir de bunu duysalar kaçarlar herhalde
https://www.youtube.com/watch?v=ZH2njcV46WI
kızlara çekici gelmiyorsun diye erkeklere de çekici gelmeyeceğin anlamına gelmez.