- Konu Yazar
Genelleme yapmak istemiyorum ama gına geldi artık. Caddede ilerliyorum park edilen arabalar yüzünden yol bir şerit. Önümde minibüs var. Hızlandı bende hızlandım tabi, sonra yolun ortasında durdu, yolcu indirmek için önü bomboş olduğu halde. Bende arkadan zar zor durdum yerlerde hafif ıslak, arkayı kitliyerek durabildim. Ben korna filan çalmadım Hadi olur dedim. 10 saniye sonra yol 2 şerit oldu bende sağa geçtim bunu geçicektim. Ben tam minibüs kapısının ortasındayken. Bu kapısını açtı üstüme doğru geldi korna çalmama rağmen bana sağ ön kapısından benin koruma demiri ve gidona vurdu. Ben motorla düştüm allaha şükür hiç bişey olmadı. Kalktıktan sonra buna ağzımdan ne geldiyse sövdüm. Bi gerilim çıktı. Benim üstüme yürüdü bende ona yürüdüm. Polisi çağırmak istedim ama bindi gitti durduramadım. Çevredekilerde hiç birşey yapmadı. Bu birinci sefer olmuyor artık çok sıklaşmaya başladı. Devletin buna önlem alması lazım şu andavallara eğitim mi vericek ne vericekse versin. Olmuyosa ehliyetine el koysun.
Moderatör tarafında düzenlendi: