Yamaha Honda ve BMW Türkiye'den servis desteğini çekiyor !

KONU ALINTIDIR ! Paylaşmak istedim, haber için üzgünüm.

Motosiklet Üreticileri Birliği ve Bakanlığının toplantısında alınan kararla Yamaha, Honda ve BMW’ninde içinde bulunduğu ilk 3 firma ilk önce servis desteğini sonrada satış rakamlarındaki düşüşten dolayı satışı durdurarak tamamen ülkeden çekileceğini açıkladı. Daha sonra KTM, Husqvarna, Benelli, Triumph, Suzuki gibi firmalarda teker teker servis desteklerini kapatacaklar.

Piyasa koşulları ve eğitimsiz kullanıcıların günden güne artan kaza haberlerinin etkisinin büyük olduğunu belirten Motosiklet Üreticileri Birliği ve Bakanlığı toplantısında ile gerçekleşen bu kararın ne zaman uygulanacağı ise tam olarak belli değil.

Yazının burasına kadar inandınız ve bunun şaka olduğunu anlamadınızsa rahat olun.

Yok halâ jeton inmiyorsa, aşağıdaki yazı ile devam edin.

Motorlu Araçlar Bakanlığının bu kararı sayesinde bu firmaların ülkemizden gitmesiyle motosiklet kullanımının azalacağını ve büyük bir trafik rahatlaması olacağını belirtiyor.

Alıntı yaptığım sitenin adını yazıp yazmamak konusunda kadar veremedim.

Günün anlam ve önemi için, bir an yusuf attiysaniz ne mutlu bana.

Tekerinize taş değmesin :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şaka mı bu ulen:mrgreen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Güzel yedik 1 Nisan şakası:flower:

Son düzenleme:
Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Aslında çokta mantıklı düşünceler. Şimdi düşündümde, gün gelir bu sebepler vesile olabilir :) Ötv artışı yüzündende çekilebilirler aslında.

neredeyse kalaylıyodum henüz teslim alamadığım motordan bile vazgeçmiştim neredeyse

Bende sözde siteye şaka yapmaya geldim, az kalsın kalbime iniyordu bu başlığı okuyunca ;_)

Çokta umrum deel , bıraktım maturu , çekerim altıma cabriolet'i püfür püfür ...

diyemedim ya'lae.:salut:

pz_Y10_Tmk.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar