ONGUARD BEAST 8016L, Bu ürünü deneyen var mı? Fiyatı Abus'lara göre çok uygun. Gerçekten aynı performansı verebilir mi?
bence kalın çelik zincir ve sağlam bir kilit alın.. bir komşum xmaxı bu şekilde bağlıyor çalmaya yeltendiler zinciri kesemediler..
Zinciri kesmeye çalışmışlarsa o hırsızlar bu işi bıraksın derim. Asma kilitler bile birkaç çekiç veya 2 ingiliz anahtarı ile kırılıyor malesef
asma kilidi kalitesiz alsın demedim ki ben 100000 tl lik mağzaların bile kullandığı 150 tl lik kilitler var işini fazlasıyla görür klasik asma kilit gibi asla kırılmazlar.
Abusuna guvenen gitsin bir cilingire kilitle beraber abi anahtari kaybettim desin. O zaman gorurler Abus'un mabusun hikaye oldugunu..
bak bu abustan daha ucuza gelirdostum senin abusla alıp veremediğin nekullanmadan çok iddalı konuşuyorsun.
senin kilit dediklerini benim mahallemde peynir gibi kesiyolar. aynı sokaktaki tek çalın(A)mayan motor benimki. Üzerinde türlü makas izleri var. Son 1 senedir hiç yanaşmıyorlar bile. O üzerindeki "abus" yazısı bile caydırıcı bir faktör benim kanaatim.
Benim kilitten beklentim çilingire götürdüğümde kiliti açıp açamayacağı değil. Durduğu yerde 3-5dk'lık sürede kolayca çalınamamasını sağlaması.