kapalı garaj derken katlı otopark gibi bir yeremi koyuyorsunuz şuan ?
direğe bağladığınızda benimki gibi açıktamı duracak?
Kapalı garaj derken: Şu anda henüz ehliyetimi almadığım için kardeşimde duruyor motor. Onun işyerinin kapalı otoparkı var, kapısı girişi çıkışı güvenlikli vb. Orada onun motorunun yanında duruyor. hatta kendi motorunu satılığa çıkardı, benimkinin rodaj için km yapsın diye benim motorlar geziyor.
Ehliyeti alıp motoru evime getirdiğimde mecburen sokakta apartmanın önünde kaldırıma park edeceğim, orada da zincirle bağlayabileceğim ağaçlar var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:38 ----------
Bu fiyata gerçekten aldınız mı ?
Bir dakika konuyu açan arkadaşınkini şimdi gördüm gerçekten alacak mısınız ?
Aldım o kilidi. 1230 liraya geldi.
Kasko var nasıl olsa deyip daha ucuz bir kilit alacaktım ama çok fazla hırsızlık haberi var bu yüzden paranoya yaptım. Şimdi de çalınırsa yapacağımı yaptım artık derim. Pahalı, bütçemi çok zorladı, ama el mecbur deyip aldım.
Daha ucuz kilitleri demir makasıyla kesiyorlar. Abus granit zincirleri bir tek taşlama makinası ile kesilebiliyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:44 ----------
Kasko, alarm ve kilit...
Kamerası olan bir mekanda da tutarsanız riskiniz epey azalır.
Benim kullandığım dörtlü bu. Çalınmasını imkansızlaştırmaz ama girişecek kişi de epey riski göze almış demektir.
Kasko - tamam
Kilit - Tamam
Kamera - apartmanın dış güvenlik kameraları parkedeğim yeri de görüyor.
Alarm da düşünmüştüm ama alarm çalsa da gece gece alarmı çalan arabaları bile kimse umursamıyor deyip almadım. Ama aklımda spy5000m alarm taktırmak var. belki para kalırsa alırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:46 ----------
ilk attığım resimdeki abus için görüşleriniz nelerdir?
Alınır bence.
Ben xmax için granit extreme modelini almasaydım bu modeli alacaktım. ikisi de aynı iş görür. Motorun bagajı büyük, taşımak sıkıntı olmaz nasıl olsa deyip birazcık büyüğünü aldım.