Yeni kaskim kalitesi iyimidir..

Almadan sorsaydın keşke. Hayırlı olsun.

Ben de başka modelini kullanıyorum, yan rüzgarlarda kaskın içinde türbülans oluyor :p Ses alıyor. Ben rahat buluyorum.

Kaza yapınca ne olur bilemem ama, yapana kadar baya sağlam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Ben olsam kapalı tercih ederdim o yüzden sessiz kalıyorum hayırlı olsun

Kapalı daha güvenli, hemfikiriz. Ama arkadaş, onu giymek, çıkarmak nasıl çiledir yav. Ben çene açılır kaskımın aynı marka, aynı beden kapalısını denedim, geçmedi kafaya iyi mi :cherry:

İtalyan markası, tasarımlar güzel ama sadece 1 tane sertifikaya sahip diye biliyorum. Keşke üzerine çok az daha koyup mt revenge veya blade alsaydınız. Koruma zaten bundan kat ve kat iyiyken parça (vizör, mandal vs) bulmakta da zorlanmazdınız. Neyse umarım kaskı test etme imkanınız olmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hem sway hem çene açılır çok iddalı olmuş.pek güvenme hocam 2. kask olur kısa mesafeli şehir içi ufak hızlarda anca.

Ben olsam kapalı tercih ederdim o yüzden sessiz kalıyorum hayırlı olsun
kapali nedense goruntu kaybi hissi yaratiyor bende :)

Almadan sorsaydın keşke. Hayırlı olsun.

Ben de başka modelini kullanıyorum, yan rüzgarlarda kaskın içinde türbülans oluyor :p Ses alıyor. Ben rahat buluyorum.

Kaza yapınca ne olur bilemem ama, yapana kadar baya sağlam.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------

Kapalı daha güvenli, hemfikiriz. Ama arkadaş, onu giymek, çıkarmak nasıl çiledir yav. Ben çene açılır kaskımın aynı marka, aynı beden kapalısını denedim, geçmedi kafaya iyi mi :cherry:
Modellere Bakmaya gittim aldim ciktim bende anlamadim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:31 ----------

İtalyan markası, tasarımlar güzel ama sadece 1 tane sertifikaya sahip diye biliyorum. Keşke üzerine çok az daha koyup mt revenge veya blade alsaydınız. Koruma zaten bundan kat ve kat iyiyken parça (vizör, mandal vs) bulmakta da zorlanmazdınız. Neyse umarım kaskı test etme imkanınız olmaz

hem sway hem çene açılır çok iddalı olmuş.pek güvenme hocam 2. kask olur kısa mesafeli şehir içi ufak hızlarda anca.

Zaten 125lik motorum hizlanda isim yok gerci honda gitmeyen motor yapmis :) isimi gorur.. dusuncesindeyim

Siz yine de bilindik bir şey almaya bakın. 40-50 ile düşüp kafa patlatan çok insan var.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hayırlı olsun abi.

Allah sağlamlığını test edecek durumlardan muhafaza buyursun.

Kalitesiz bir kask fakat hic takmamaktan iyidir.. ucuz fiyata 300 tl civari alinacak en kaliteli kask mt revengedir.. ona butce yoksa ls2 nin guvenli modelleri var..

aldıktan sonra konu açmanda bayağı saçma olmuş. Tahmin edebildiğin üzere aldığın kask iyi değil. Kafanı sigortalatmak bu kadar ucuz olmamalı bence, sence?

Bu açılabilir kask alma fetişistliğinin sebebini biliyorum ben. Açıp cigara içiyosunuz yolda.Kafayı düşünsen sway almazdın, açılabilir hiç almazdın. Çok sağlam olduğu kanısına nerden vardın 100 km hızla bariyerlere kafa vurdunmu.

DKN

sigara molası vermeden sürmeye devam eder artık :mrgreen: hatta hayat kurtarır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar