Hocam yanlış hatırlamıyorsam Honda Msx 125 Groom gibi ufak tefek birşeydi. Ben TNT 25'e odaklandığım için çok fazla bakamadım. Buarada 180 yazmasına bakmayın motor 150'lik. Groom tarzı motorları seven buna da bayılacaktır.
takoz olsa süper olur ama ne yazık ki düşünülmemiş. koruma demiri yaptıran varmı acaba? nasıl durur ?
k
Koruma demiri görüntüsüne Tıtanıc 150 sayfasında bakabilirsin öyle çokta kötü durmuyor o kadar para vermişsin zaten motora görüntüyü dert edip taktırmamazlık yapmayın yazıktır.
Aslında artçı peglerini iptal edip oraya takoz gibi birşey monte edebilsek ama katlanmayan, fena olmazdı
Geçenlerde bir ortamda 3-4 motorluya denk geldim ve tanıştık. Adamlar bildiğiniz makine gibi motorlara biniyorlardı. Ben stickerları da söktüğüm için motorun depodaki "Benelli" logosu hariç hangi markanın hangi modeli olduğu pek belli olmuyor, zaten motor da henüz yaygın değil. Birinin gözüne takılmış ayak marşını sorarak muhabbete başladı. Ben de anlattım işte zamanında bütçe yoktu, ilk motorum olacaktı, sıfır motor ararken bu motoru buldum, çok memnunum falan v.s. Motoru ısıtmak için çalıştırdığımda adamlar motorun sesini çok beğendiler, 150'lik bir motora göre gürlüyor dediler. Gündelik yaşamda farkına varmıyoruz ama sanırım egzoz sesimiz fena değil, sınıfına göre dikkat çekici.
Musaıt zamanınea farklı cephelerden ve bıraz uzak bırazda yakın acılardan cekıp koyabılırmısın? stıckerları nasıl cıkarttın cok ugrastırdımı ?
Rks değilde benelli gibi olmuş bu
Tekerin düz bassın.
İyi günler 18 yaşında ilk defa motor alacak bir kardeşinizim hiç bir tecrübem yok bir kaç ay sonra ehliyet ve motoru almak istiyorum 1.68 boyunda zayıf birisiyim 60 kg. Sizce motor çok sorun yaşatır mı bana sıkıntı yaşar mıyım acaba çünkü uzun süre kullanacağım pişmanlık yaşamak istemiyorum yaklaşık 4.000 gibi bir bütçem var 2016 model rks titanic 150-s modelini alcam naçizane tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum tekeriniz düz bassın
İyi günler 18 yaşında ilk defa motor alacak bir kardeşinizim hiç bir tecrübem yok bir kaç ay sonra ehliyet ve motoru almak istiyorum 1.68 boyunda zayıf birisiyim 60 kg. Sizce motor çok sorun yaşatır mı bana sıkıntı yaşar mıyım acaba çünkü uzun süre kullanacağım pişmanlık yaşamak istemiyorum yaklaşık 4.000 gibi bir bütçem var 2016 model rks titanic 150-s modelini alcam naçizane tavsiye ve görüşlerinizi bekliyorum herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum tekeriniz düz bassın
Sticker ile sanki daha güzel görünüyordu öyle hatırlıyorum koruma demiri taktırmayı düşünmüyor musun ?
Ben stickersız halini daha çok sevdim, belki de gözlerim alıştığındandır. Normal Titanic.lere takılan koruma demirinden taktırmayı düşünmüyorum ama Pulsarlardaki gibi küçük zarif bir koruma demiri üretilse takarım. O değil de TNT 250'leri çok seviyorum, nasıl, memnun musun?